Краса та здоров'я

Користь господарського мила

— 19 листопада 2014 —

Найнатуральнішим косметичним засобом можна назвати господарське мило. Тільки не ароматизоване, а просте, виготовлене за Дст, на якому зазначені цифри 72%. Розкажемо трохи про користь господарського мила для вашої краси.


Корисні властивості грибів

— 12 листопада 2014 —

Гриби - чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, живильні та підходять для готування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.


Усі хвороби - через зуби. 4 причини відвідати дантиста

— 12 листопада 2014 —

Ви можете пригадати, коли останній раз були у стоматолога? Якщо ні, обов'язково запишіться на прийом: хворі зуби можуть спровокувати безліч недуг, серед яких гастрит і виразка - найбільш необразливі.


Яке варення найкорисніше

— 5 листопада 2014 —

Варення - це не тільки смачно, але й корисно, стверджують фахівці. Усім давно відомо, що малинове варення - невідступний помічник у боротьбі із застудними захворюваннями та грипом завдяки своїм потогінним властивостям і властивостям знижувати високу температуру.


Три способи швидко допомогти організму при непогоді

— 5 листопада 2014 —

Як незвичайна осіння погода впливає на наше самопочуття? Рятуємо судини, ноги і щитовидку - поради лікаря.


Тварини допомагають упоратися з тривогою та самітністю

— 29 жовтня 2014 —

У дослідженні вчених з Університету Джорджії взяли участь 55 студентів-старшокурсників. Усі учасники зазнавали труднощів при вступі в доросле життя. Вони страждали від тривоги та самітності, пише Science World Report.


Лазня - як багато в слові цьому...

— 29 жовтня 2014 —

Основним діючим фактором лазні є гаряча пара, змішана з гарячим повітрям. Під впливом цих факторів людина починає інтенсивно потіти, активізується видільна система. За один похід у лазню можна втратити до півтора літри поту. Разом з потом і шлаками тіло залишає утома, біль і хвороби.


Чого не можна робити відразу ж після їжі

— 22 жовтня 2014 —

Правильно харчуватися - це мистецтво, що включає в себе не тільки готування здорової їжі, але й деякі звички, які прямо впливають на процес травлення і здоров'я.


Як позбутися підшкірного жиру

— 22 жовтня 2014 —

Жир з живота прибрати складніше за все, і багато людей у буквальному значенні морять себе голодом, щоб позбутися зайвої ваги в цій частині тіла. Насправді куди більш ефективним буде не голодування, а вживання спеціальних жироспалюючих продуктів. 


Красномовні зморщечки

— 22 жовтня 2014 —

Зморщечки дуже часто видають не тільки наш вік, але й можуть розповісти про деякі хвороби.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс