Краса та здоров'я

Ягода з унікальними властивостями

— 6 червня 2016 —

Усі ми з дитинства любимо черешню, а в чому полягає її користь, знає не кожний. Крім приємного смаку, як відзначають дієтологи, черешня має багатий вітамінний склад. Унікальні корисні властивості цієї ягоди відомі з давніх часів.


Обережно, кліщі

— 25 травня 2016 —

Зараз - період активізації кліщів, укус яких може викликати серйозні інфекційні захворювання - енцефаліт і Лайм-бореліоз. Активність кліща починається з квітня і триває по жовтень. Але пік активності - травень і червень. За спостереженнями ентомологів, кліщ найчастіше живе в траві й у невисоких чагарниках, багато кліщів і на березах.


Шість гірких продуктів, які потрібно додати в раціон

— 18 травня 2016 —

Ви ще не включили гіркі продукти у свій раціон? Тоді дуже радимо його переглянути. Адже краще з'їсти грейпфрут для здоров'я печінки, чим з'їсти чергову солодку булочку. Ось шість продуктів, які обов'язково мають бути у вас на кухні.


Як не отруїтися першими весняними овочами

— 18 травня 2016 —

Огірки, помідори, редис, кабачки, молода капуста, зелена цибуля - здавалася б, одна суцільна корисність, особливо навесні! Але, говорять фахівці, це не зовсім так. Хіміки й агрономи бачать у цих овочах зовсім інше - пестициди, нітрити, нітрати, фунгіциди та інші - чого вже там приховувати! - отрути. Молоді овочі буквально напхані хімією, щоб рости "швидше, вище, сильніше".


Страви "Кілограми - геть!" існують

— 11 травня 2016 —

Дієтологи намагаються довести, що для схуднення не обов'язково сидіти на суворих дієтах. І, проте, питання: що б такого з'їсти, щоб схуднути, задають собі, у тому числі й медики. А якщо не полінуватися й пошукати спочатку силу волі, а потім кілька прекрасних рецептів, то цілком можна скинути зайві кілограми, не розморюючи себе голодом.


Людям за 40 слід працювати не більше трьох днів на тиждень

— 27 квітня 2016 —

Працівники старше 40 років показують найкращі результати праці, коли зайняті не більше трьох днів на тиждень, йдеться в дослідженні австралійських учених, у якому взяли участь близько 3 000 чоловіків і 3500 жінок старше 40 років.


Як вийти з посту без шкоди для здоров’я

— 27 квітня 2016 —

Великий Піст – це унікальна можливість позбутись всього зайвого (не лише кулінарних надмірностей, але й шкідливих звичок та іншого), що заважає православним християнам набути духовного піднесення. 


Чому не можна пропускати сніданок

— 20 квітня 2016 —

Шведські медики в результаті чергового дослідження прийшли до висновку, що сніданок дуже необхідний організму. А вбогий сніданок або його відсутність ще з дитинства, можуть у майбутньому привести до розвитку метаболічного синдрому.


Як підтримати очі тим, хто весь день біля монітора?

— 20 квітня 2016 —

Найгірше, що могла людина зробити для свого зору років 15-20 назад, - це читати в транспорті або в постілі. Сьогодні фактори ризику оточують нас буквально з усіх боків. У першу чергу це стосується працівників "клави" і "миші": менеджерів, бухгалтерів, інженерів. Щодня ми по 8 годин напружено вдивляємося в монітор.


Як очищати обличчя за допомогою ромашки?

— 20 квітня 2016 —

Хто сказав, що "класика" застаріла? Втомилися від складних прийомів і відчуваєте, що ваша шкіра "перевантажена" складними косметичними засобами? Давайте згадаємо бабусині рецепти і повернемося до перевіреного часом рецепту - очищаємо обличчя за допомогою настою ромашки і меду.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс