Краса та здоров'я

Мигдаль гарний при діабеті та сердечникам

— 20 лютого 2013 —

Для профілактики діабету і серцево-судинних захворювань необхідно включити в раціон мигдаль. Про це свідчать результати дослідження, проведеного співробітниками Медичного університету Нью-Джерсі.


Чим ви хворі - розкаже погода!

— 13 лютого 2013 —

По тому, як ваш організм реагує на вітер, холод і сніг, можна запідозрити конкретний діагноз.


П'ять ефективних засобів проти набряків під очима

— 6 лютого 2013 —

Мішки під очима перестануть бути приводом для щоранкового засмучення, якщо взятися за них всерйоз.


Як легко вставати вранці взимку

— 30 січня 2013 —

Більшості людей узимку ранні пробудження даються з великою працею, перетворюючись тим самим на болісне випробування. Представницям жіновий статі далеко не завжди вдається насолодитися підйомом, дозволивши собі ще деякий час поніжитися в постілі. Це стосується не тільки будня, але найчастіше і вихідних днів. Недарма говориться: яким чином почнеш день - таким же і проведеш. Як же бути? Розглянемо деякі поради, які допоможуть починати новий день легко та бадьоро, у гарному настрої.


Проблеми після свят: гострий панкреатит

— 23 січня 2013 —

Закінчилися новорічні канікули, багаті застіллями та зайвими узливаннями. На комусь це майже ніяк не відбилося, хтось «трохи томився шлунком». А когось такі свята вдарили по найбільш ніжному органу травної системи - підшлунковій залозі.


Як доглядати за шкірою обличчя взимку?

— 16 січня 2013 —

Узимку на вулиці холодно, а в приміщеннях повітря занадто сухе. Крім того, різко знижується кількість вітамінів та інших корисних речовин, які ми отримуємо з їжею. Все це позначається на стані шкіри. Як правильно доглядати за шкірою обличчя в зимовий період, щоб захистити її від несприятливих умов? 


Як підвищити імунітет

— 9 січня 2013 —

Надворі сезон застудних захворювань і грипу. Лікар терапевт Яромир Подільський розповідає, як правильно підняти свій імунітет і вберегтися від застуди.


Коньяк від тиску та шампанське... від застуди

— 2 січня 2013 —

Як стверджують лікарі-гастроентерологи, спиртне, випите в межах норми, розпадається ще в шлунку, «не доходячи» до печінки, мозку та серця. Отож, безпечною дозою можна вважати (на вибір): 60 грамів міцних напоїв (горілки, віски, коньяку), 180-200 мл вина або шампанського, 0,5 літри світлого пива. Проте спиртний напій - це не тільки спирт, але й ферменти, і пектини, і вуглеводи. Так кому що пити, щоб собі не нашкодити?


Як повернутися до життя після свят

— 2 січня 2013 —

Підходить до фіналу новорічний бум. Настав час повертатися в жорстоку реальність. І тішити себе думкою, що до виходу на своє робоче місце, «до верстата», залишилося ще кілька днів. Дід Мороз повернувся на Північний полюс, новорічна ялинка обсипається, а холодильник порожній. Все це говорить про те, що настав час зав'язувати з бурхливими вихідними. І готовити себе до повернення свого організму, що потовстішав і утомився, до звичайного режиму дня!


Капустяна дієта гарна для профілактики раку крові

— 26 грудня 2012 —

Наукове дослідження, проведене американськими вченими, підтвердило правоту багатьох поколінь мам і бабусь, що настійно пригощають малят звичайною капустою, кольоровою і брокколі. Сульфорафан, яким багаті ці овочі, виявився цілющою речовиною.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс