Краса та здоров'я

Як схуднути без знущань над собою за допомогою «правила тарілки»

— 30 жовтня 2021 —

«Як схуднути без дієт і зривів» — питання, яке хвилює майже кожну жінку у світі. Ми пропонуємо розглянути метод схуднення з цікавою назвою «правило тарілки», який допоможе домогтися бажаного результату і побачити на вагах потрібну цифру без виснажливих дієт та інших знущань з організму. Ця система харчування заощаджує ваш час (не потрібно підраховувати калорії і вести записи), забезпечує багатий раціон харчування, насичуючи організм потрібними мікроелементами, у тому числі й клітковиною.


Користь меду для волосся: Які його властивості допомагають зберегти здоров'я локонів

— 23 жовтня 2021 —

Натуральний продукт бджільництва знаходить широке застосування у косметологів. Завдяки унікальним цілющим властивостям мед покращує здоров'я волосся. Якими перевагами володіє дивовижний продукт, який використовують для приготування лікувальних і поживних масок.


Як провести осінь із задоволенням. Поради щодо моральної та фізичної підготовки до приходу осені

— 3 жовтня 2021 —

На початку осені організм починає сигналізувати про нестачу сонячного світла і тепла. Тому не дивно, що для багатьох прекрасна осіння пора стає причиною хронічної втоми або дратівливості.


Рейтинг горіхів по корисності: скільки в день їх можна їсти

— 17 вересня 2021 —

Горіхи сміливо можна вживати в їжу самостійно або додавати в різні страви. Вони насичують, постачають організм корисними речовинами і навіть допомагають при профілактиці захворювань. Проте, безконтрольно горіхи їсти не можна - про це попереджають нутриціологи і фахівці зі здорового харчування.


Чому випадає волосся. Основні причини

— 12 вересня 2021 —

Близько чверті людей, котрі перехворіли на коронавірусну інфекцію COVID-19, відчувають, або в найближчий час відчуватимуть симптоми випадіння волосся. Тож якщо ви вже хворіли на COVID-19, з вірогідністю 25% через 2-3 місяці (інколи навіть до 8!) після лихоманки може розпочатися випадіння волосся. Тривалість випадіння, як і вираженість, може бути різною, і в середньому, за європейськими дослідженнями, становить 76,4 доби. Вчені у всьому світі сходяться на думці, що таке випадіння волосся попередити неможливо…


Продукти, які допоможуть вам активно працювати протягом усього дня

— 4 вересня 2021 —

Щоб поліпшити функціональні можливості головного мозку необхідно постійно приймати продукти, що мають всі корисні речовини для хорошої роботи головного мозку. Дані продукти допоможуть забезпечити вам ясну і бездоганну пам’ять. До таких речовин відносяться:


2,5 години на тиждень, які подовжать ваше життя

— 22 серпня 2021 —

Учені з’ясували, що не обов’язково ходити в спортзал і багато тренуватися, щоб знизити ризик хвороб серця й передчасної смерті.


Зелені листові овочі можуть захистити від багатьох хвороб

— 22 серпня 2021 —

Зелені листові овочі, наприклад, різні види капусти, салату або шпинат містять багато вітамінів та інших корисних речовин. Так, шпинат – хороше джерело фолієвої кислоти, дефіцит якої може привести до розвитку одного з видів анемії.


Користь кунжуту для розуму й тіла

— 8 серпня 2021 —

Кунжут допомагає поліпшити пам’ять, попередити деменцію, поліпшити травлення. Причому корисні також макуха, що залишилася після віджиму олії, сама олія й насіннячко.


Як підібрати правильний час для тренування: ранок, день чи вечір

— 8 серпня 2021 —

Ранній вечір — ідеальний час для фізичних тренувань, але за умови, що людина постійно дотримується правил здорового способу життя. Але оскільки це вдається невеликій кількості людей, експерти розповіли, як підібрати правильний час для занять спортом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс