Краса та здоров'я

Звідки беруться зайві кілограми

— 11 вересня 2013 —

Тема неправильного харчування, зайвих кілограмів завжди актуальна. Останнім часом багато хто страждає поганим самопочуттям, низькою працездатністю, ожирінням, надлишком ваги і багатьма іншими показаннями, які виникають внаслідок неправильного харчування.


Манна каша: рецепт здоров'я

— 10 вересня 2013 —

Багато десятиліть манна каша була однією з найпоширеніших страв, що входять у раціон дитячого і дієтичного харчування, а також ідеальним і майже  головним прикормом для немовлят. Дорослим теж рекомендувалося вживати манку - це вважалося корисним.


Як зняти втому з очей при тривалій роботі за комп'ютером

— 4 вересня 2013 —

Досить часто після тривалої роботи за комп`ютером ми відчуваємо дискомфорт і погіршення зору. Щоб позбутися  неприємних відчуттів і дати очам відпочити, виконайте просту гімнастику, яка займе всього кілька хвилин.


Меню для міцних кісток

— 4 вересня 2013 —

Основний будівельний матеріал людського кістяка - це кальцій. Де взяти кальцій та інші вітаміни?


Секрети здоров'я та довголіття ченців Шаоліня

— 4 вересня 2013 —

Про ченців китайського монастиря Шаолінь існує багато легенд. Ченці вражають людей своїми містичними здібностями, досконалим володінням тілом, надзвичайною силою волі, міцним здоров'ям і довголіттям. Лікарі стверджують, що режим і устрій життя шаолінських ченців є оптимальними для організму людини.


Головні болі при шийному остеохондрозі

— 28 серпня 2013 —

Головний біль супроводжує багато захворювань. Що цікаво, сам мозок боліти не може: у нього немає болючих рецепторів. Вони розташовані у величезній кількості в мозковій оболонці, м'яких тканинах голови, стінках артерій, судинах основи мозку. Саме в цих тканинах і «живе» головний біль.


Чотири кращих дієти

— 21 серпня 2013 —

Журнал «US News» опублікував рейтинг найефективніших, легких і здорових дієт. Рейтинг складався дієтологами, які провели аналіз складових двадцяти найбільш популярних методик з рятування від зайвої ваги серед тих, хто худне. 


Лікування гіпергідрозу

— 21 серпня 2013 —

Вам набридло увесь час потіти, і ви хочете вирішити цю проблему, але не знаєте, як це зробити, а лікар не може вам допомогти? Якщо все виглядає саме так, ви повинні розуміти, що одна справа потіти на тренуванні, та зовсім інша - потіти на робочому місці, діловій зустрічі або побаченні, де всі це помічають, а ви, на жаль, нічого не можете зробити і починаєте нервувати.


Черствий хліб допоможе схуднути та вгамує голод

— 21 серпня 2013 —

Тим, хто хоче схуднути, варто їсти "сірий" хліб і жувати сухарі. 


Чим заморити черв'ячка на робочому місці

— 21 серпня 2013 —

Ми квапимося, і часу вистачає тільки на бізнес-ланч або «пюрешки» швидкого готування. Найчастіше трудовий народ перекушує фаст-фудом на фоні гіподинамії, що розвивається. Звідси й зайва вага, і підвищений цукор у крові, і швидка стомлюваність. Спробуємо з'ясувати, чим перекусити на роботі і при цьому не втратити працездатності.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс