Краса та здоров'я

Як правильно хворіти? Позбуваємося грипу за 3 дні!

— 5 січня 2017 —

Останнім часом країною пройшла широка хвиля захворювань грипом. Нас атакують віруси відразу двох штамів: це грип "Берт" H3N2, а також широко відомий Н1N1. Друзі, повністю вилікуватися від грипу можна за 3-4 дні, якщо правильно хворіти. Ви вмієте хворіти правильно?


Небезпечні страви в новорічну ніч

— 29 грудня 2016 —

Щорічно у святкову ніч і наступні вихідні дні лікарі одержують безліч дзвінків, пов'язаних з важкими наслідками переїдання і харчових отруєнь.


Бобові насичують організм краще, ніж м'ясо

— 22 грудня 2016 —

Недавнє дослідження показало, що їжа з перевагою бобових, яка наприклад включає квасолю й горох, виявилася ситніше свинини й телятини, пише Food & Nutrition. Результати дозволяють припускати, що стабільне вживання бобових може сприяти зниженню ваги.


Сіль - найнебезпечніший для серця продукт

— 22 грудня 2016 —

Австралійські вчені прийшли до висновку, що достатньо знизити вживання одного звичного продукту, щоб значно зменшити кількість серцево-судинних захворювань, передає Хроніка інфо.


Маска з желатину і гліцерину підвищить тонус шкіри взимку

— 22 грудня 2016 —

Желатинові маски для обличчя відмінно підтягують утомлену шкіру, поліпшують кровообіг у зимовий період, відбілюють. Після охолодження желатин перетворюється на густу масу, завдяки чому з'являється виражений ефект ліфтинга: зморщечки розгладжуються, шкіра стає пружною. 


Квашена капуста

— 19 грудня 2016 —

Чи корисна квашена капуста? Ми настільки впевнені в позитивній відповіді, що питання здається риторичним. Але що саме ми знає про це? Імовірно, те, що у квашеній капусті... багато вітамінів. А яких саме? Що робить присутність на нашому столі цього продукту таким бажаним, а то й незамінним? Давайте по черзі.


Правильне харчування взимку: кілька корисних порад

— 14 грудня 2016 —

З настанням холодів потрібно переглянути свій раціон, адже на початку зими організм має потребу в додатковій енергії й вітамінах для того, щоб швидше адаптуватися до нових температурних умов.


Дівчата сильніше страждають від стресу

— 14 грудня 2016 —

Сильний стрес по-різному впливає на мозок хлопців і дівчат - у слабкої статі мозок старіє швидше, переконані дослідники Стенфордського університету. 


Чим запити стрес?

— 14 грудня 2016 —

Ви, напевно, подумали, що мова йтиме про спиртні напої? Про них, як і про каву, на цей час краще забути. Хоча, якщо чашечка кави допомагає вам зосередитися і ви почуваєте, що без цієї "підзарядки" просто не зможете, не відмовляйтеся від неї. Тільки не забувайте, що кофеїн, що міститься в чаї, каві, колах, гарячому шоколаді й енергетичних напоях, збільшує кількість вироблюваного організмом адреналіну, і якщо ними користуватися постійно, це може поставити на грань нервового зриву.


Лимон у косметиці

— 24 листопада 2016 —

Крім відмінних вітамінних властивостей і смакових якостей, лимон широко використовується й у косметичних цілях. Він добре відбілює шкіру, допомагаючи позбутися пігментних плям і ластовиння, зм'якшує шкіру, що загрубіла, сприяє розгладженню зморшок, надає волоссю блиск.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс