Краса та здоров'я

Шість причин відмовитися від уживання спиртних напоїв

— 3 березня 2016 —

Немає нічого поганого в тім, щоб випити один келих червоного вина, але що відбудеться, якщо кількість спиртних напоїв буде постійно рости? Експерти розповіли про деякі наслідки зловживання алкоголем, які однозначно змусять розумну людину негайно відмовитися від цієї шкідливої звички.


"Золоті" правила для підтримки імунітету

— 3 березня 2016 —

З віком імунітет падає - особливо помітно це стає після 50-55 років, як стверджують вчені-геронтологи. А чим слабкіший імунітет, тим швидше старіє людина. Але є й гарна новина: дослідники Гарвардської медичної школи склали список правил, що допомагають підтримати захисні сили нашого організму.


Чим небезпечно переносити застуду на ногах

— 25 лютого 2016 —

Чи багатьох з нас нежить, чихання та біль у горлі змушують звертатися до лікаря й брати лікарняний? На жаль, таких свідомих хворих дуже мало.


Синє небо шкодить очам більше, ніж комп'ютерний екран

— 17 лютого 2016 —

Незважаючи на побоювання вчених щодо шкідливого впливу синього світла на очі людини, виявилося, що більшість гаджетів виробляє менше світла такого типу, чим блакитне небо в ясний день.


Куленепробивна кава - нове дієтичне віяння в США

— 17 лютого 2016 —

У США усе більш популярною стає нова кавова дієта. За словами прихильників нового методу, на кавовій дієті можна не тільки скинути вагу, але й підвищити рівень IQ.


Урятуйте руки від морозів

— 11 лютого 2016 —

Узимку за шкірою рук необхідно доглядати так само, як і в теплий час, але більш часто. Поради майстрів з манікюру та педикюру допоможуть вам зберегти шкіру рук у холодну пору року.


Як зберегти зуби здоровими: поради стоматологів

— 3 лютого 2016 —

Багато хто з нас іде до стоматолога, лише коли біль стане нестерпним. І навіть, якщо явно є якась проблема із зубами, але вони не болять, відтягає візит до лікаря до останнього.


Як отримати живі вітаміни в домашніх умовах

— 28 січня 2016 —

Свою назву "вітаміни" отримали від латинських слів "vita" - життя й "amin" - білок, що говорить сама за себе. І ці речовини дійсно необхідні людині для життя. Тому з настанням холодів у будь-якої господарки з'являється ще одна турбота: як забезпечити свою родину вітамінами і не завдати удару по сімейному бюджету.


Фітнес знижує ризик хвороб серця у людей з депресією

— 20 січня 2016 —

20% людей, що потрапляють у лікарні із серцевим нападом, мають симптоми депресії. У людей з хворобами серця ризик депресії підвищений у три рази.


5 типів болю, до яких потрібно бути максимально уважним!

— 20 січня 2016 —

Наш організм попереджає нас про потенційну небезпеку за допомогою різних типів болю. Як не пропустити небезпечні сигнали, щоб вчасно встигнути звернутися до лікаря?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс