Краса та здоров'я

Нові туфлі - нові мозолі!

— 3 вересня 2015 —

Досить часто їхній появі сприяє внутрішня причина - сольові нарости на кісточках суглобів і от, будь ласка, - мозоль. А разом з ним - біль та інші неприємності. Видаляють мозолі переважно косметичним шляхом, але можна і народними засобами. Про деякі з них ми вам розповімо.


Перша допомога при укусі оси

— 26 серпня 2015 —

Після укусу оси, на тілі зазвичай спостерігається місцева реакція організму. При укусах в очі (віка), обличчя, або інші більш м'які тканини шкіри, набряки проявляються сильніше. Також варто брати до уваги, що ослаблені люди, алергики, діти та жінки демонструють більш високу чутливість до отрути.


П’ять натуральних засобів-захисників від цукрового діабету

— 20 серпня 2015 —

Цукровий діабет розширює свою присутність - у світі усе більше фіксується кількість тих, хто має цю хворобу першого та другого типу, а в США їх 30 мільйонів.


Як боротися зі старінням мозку

— 20 серпня 2015 —

Дуже неприємно виявити, що ви стали гірше міркувати та із зусиллям запам'ятовувати інформацію. На жаль, з віком такі проблеми виникають у багатьох, тому що наш мозок поступово старіє... Але не все так безнадійно. При належному тренуванні ви зможете до глибокої старості зберегти ясність мислення. Якщо, звичайно, будете виконувати ряд рекомендацій.


Пальцеві вправи: як зміцнити здоров'я, пам'ять, підвищити концентрацію

— 12 серпня 2015 —

Пальцеві вправи - інструмент збереження здоров'я, що завжди з тобою. Комплекс, котрий розробив Йосиро Цуцумі, заснований на 3-тисячолітньому досвіді китайської медицини. Часу й зусиль прості пальцеві вправи вимагають небагато, але завдяки регулярним тренуванням можна навчитися знімати напругу, концентруватися, зберігати позитивний настрій у стресових ситуаціях, підвищувати пам'ять. Словом, усьому тому, що істотно підвищить якість життя. Активний вплив на долоню та пальці зможе активізувати крапки, які пов'язані з найважливішими органами людини. Для досягнення результату вправи потрібно робити кілька разів на день, так, щоб це стало звичкою.


Серцю необхідний вітамін С

— 5 серпня 2015 —

Учені ще раз нагадали, чому необхідно їсти овочі та фрукти. Високий рівень вітаміну С у організмі пов'язаний зі зниженим ризиком розвитку хвороб серцево-судинної системи та передчасної смерті.


Персик: що ховається під оксамитовою шкіркою

— 29 липня 2015 —

Більше 4000 років тому китайські садівники вивели соковиті м'ясисті персики, якими лікували кон’юнктивіт і катаракту, хвороби серця й анемію. Тому вони дали назву фрукту - дерево безсмертя. На території Європи ці плоди з'явилися вже в 16 столітті. Їх вирощували тільки на півдні, фрукт був розкішшю, котру могли собі дозволити тільки царі, дворяни та вкрай заможні купці.


Плавання - ідеальний фітнес: чи так це

— 23 липня 2015 —

Навіть просто втримуючи себе на плаву, за годину ми витрачаємо близько 300 ккал. Надихає, чи не так? Тільки не треба думати, що якщо ви полежите поніжитеся у воді, то вийдете з неї худою та гарною. Якщо ви будете ледь ворушитися, то жир нікуди не піде.


П'ять кращих способів боротьби з набряками ніг улітку

— 23 липня 2015 —

Улітку набряклість може виникати й у зовсім здорових людей. Це відбувається тому, що організм утримує зайву вологу.


Міняємо відбивні на горохове пюре

— 15 липня 2015 —

Чи корисне м'ясо для організму або від нього краще відмовитися? Споконвічна суперечка вегетаріанців і прихильників м'яса. Хто з них прав і як краще організувати своє меню? Чим шкідливе м'ясо для організму і чим може загрожувати його недолік?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс