Краса та здоров'я

7 сполучень продуктів, які дозволять швидко розщеплювати підшкірний жир

— 3 грудня 2015 —

Що потрібно, щоб схуднути швидше? Як це ні парадоксально - їсти побільше. Але не що потрапило, а правильні продукти у правильних сполученнях. Отже, що із чим з'єднати в тарілці, щоб максимально прискорити схуднення?


Як ефективно почати свій ранок

— 26 листопада 2015 —

Як ефективно почати свій ранок


Тренування на свіжому повітрі в прохолодну погоду

— 26 листопада 2015 —

Якщо ви звикли регулярно здійснювати пробіжки, а на вулиці - вогка прохолодна погода або навіть мороз, тренування припиняти однаково не треба. Адже спортивну форму, що ви з такою працею отримали за літо, можна легко втратити - у спорті важлива сталість. Тому тренуватися необхідно в будь-яку погоду. Таким чином ви загартовуєте не тільки тіло, але й волю. Однак усе має бути розумно, як говорять, «без фанатизму», адже восени легко застудитися. Про те, як уникнути небажаних наслідків переходу на зимовий період, наведені нижче поради, напевно, вам придадуться.


Повні не можуть залишатися здоровими

— 19 листопада 2015 —

Думка про те, що деякі люди мають надлишкову вагу й залишаються при цьому здоровими, - міф, повідомили канадські дослідники з університету в Торонто.


Сучасні діти менш витривалі, чим попередні покоління

— 19 листопада 2015 —

Діти нинішнього покоління не здатні бігати так само швидко, як це робили їхні батьки, будучи в дитячому віці, вважають австралійські дослідники з Університету Південної Австралії.


Шість корисних порад проти судом

— 19 листопада 2015 —

Судоми - мимовільне скорочення м'язів, з'являються не тільки в людей, що займаються спортом, але й у людей страждаючих варикозним розширенням вен, порушенням обміну речовин і деяких захворювань хребта.


Чому тріскаються губи? Поради косметолога

— 11 листопада 2015 —

Обвітрені та сухі губи - це, насамперед, наслідок нашої звички увесь час їх облизувати. Перше, що необхідно зробити - це позбутися цієї звички. Просто почати більш уважно ставитися до того, як ви поводитеся і щоразу зупиняти себе, коли хочеться облизнутися.


Антицелюлітне мило робимо самі

— 29 жовтня 2015 —

Мило з кавою, маслиновою олією і морською сіллю очищає шкіру й робить її гладкою, видаляє відмерлі клітини й тонізує, а найголовніше - допомагає боротися з целюлітом. Скільки може коштувати таке мило - 50 гривень? 100? Ні, набагато дешевше - тому що його можна зробити вдома. І це дуже просто!


Як восени захистити шкіру рук від пересихання

— 29 жовтня 2015 —

Восени практично всі люди можуть зіткнутися з такою проблемою, як суха шкіра рук. Вся справа в тому, що після спекотного літа температура повітря восени знизилася, а у квартирах і на роботі, навпаки, тепло. Виходить, що постійний перепад температур провокує втрату вологи і зів'янення верхнього шару шкіри на тих ділянках, які йому піддані.


Що робити, якщо хрускотять суглоби

— 22 жовтня 2015 —

Спираєтеся на руку - хрускотять суглоби, піднімаєтеся зі стільця - хрускотять суглоби... Про що ж хоче сказати ваш організм, що за сигнал подає? Як дізнатися, коли хрускіт суглобів сигналізує про нещастя і може привести до необоротних наслідків, а коли хрускіт лише прохання про те, щоб ви більше рухалися?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс