Краса та здоров'я

Секрети жіночої краси

— 31 жовтня 2012 —

У вас сухе та неслухняне волосся? Як і багато жінок, ви, імовірно, використовуєте модні шампуні, і щодня сушите, випрямляєте або завиваєте волосся заради стилю. З часом цей ритуал виснажує живильні речовини, що містяться у вашому волоссі.


Учимося зміцнювати м'язи спини

— 24 жовтня 2012 —

Всі суглоби, включаючи хребет, оточують зв'язки, поверх них - м'язи. За завданням природи м'язи покликані виконувати роль амортизаторів, розвантажувати суглоби, знімати з них навантаження. Але у випадку малорухомого способу життя або внаслідок суворої дієти м'язи можуть атрофуватися. Додаткове навантаження йде на зв'язки. Якщо нічого не робити, здатні серйозно постраждати кості.


Як уникнути осінньої депресії

— 17 жовтня 2012 —

Впоратися з депресією, у тому числі і сезонною, не складно, якщо дотримуватися режиму раціонального харчування, відпочивати на свіжому повітрі і висиплятися. 


Чим небезпечний дефіцит йоду

— 17 жовтня 2012 —

Близько 1,5 мільярдів жителів землі живе в місцях зі зниженим вмістом йоду у воді та ґрунті. У результаті недостатності споживання йоду у 200 мільйонів людей виникає збільшення щитовидної залози (ендемічний зоб), а у 20 мільйонів розвивається розумова відсталість через недостатність гормонів щитовидної залози.


Що таке вісцеральний жир і в чому його небезпека

— 10 жовтня 2012 —

Жир - це запас енергії, що робить наш організм. Коли трапляються перебої з енергетичним підживленням у хід іде саме жир. Зовсім без жиру нікуди. Якщо його кількість відповідає энергии, що витрачається, то на зовнішньому вигляді це ніяк не відображається. Пара зайвих кілограмів, трохи висячі боки або невеликий животик, так само не проблема всесвітнього масштабу. Це привід замислитися. А за великим рахунком, тільки естетична сторона. Але, що ж тоді ожиріння, і який жир до нього приводить?


Як не набрати вагу після дієти

— 3 жовтня 2012 —

Можливо, ви ретельно працювали над своїм тілом все літо: багато бігали, плавали і навіть правильно їли, будучи у відпустці. Все це пройшло не даремно - ви змогли розстатися із зайвими кілограмами. Але з дієтами досить часто буває, як з казками: найбільш цікаве починається після слів «і жили вони довго та щасливо». Справа в тому, що скинувши вагу, жити довго і щасливо вдасться тільки з деякими застереженнями, адже дуже важко зберегти досягнутий результат і не зірватися, коли за вікном тужлива осінь і безумно хочеться залізти під ковдру і заснути до самої весни.


Пози для сну: види та їхні переваги з недоліками

— 26 вересня 2012 —

Дивно, але ми витрачаємо на сон приблизно третину життя. Перебуваючи у стані сну, наш організм перебуває в спокої: робота серця і дихання сповільнюються, м'язи розслаблюються, відключається свідомість. Однак щоб організм повноцінно відпочив, спати необхідно правильно. Головне у цій справі - правильна поза. Отже, пропонуємо обговорити всі плюси та мінуси різних варіантів.


Розповсюджені помилки при наданні першої допомоги

— 19 вересня 2012 —

Звіти МНС, на жаль, надходять постійно: щодня в країні щось трапляється. Пожежі, аварії, ДТП - все це відбувається, як правило, з людськими жертвами. І найчастіше здоров'я людини, а то і її життя залежить від того, чи отримає вона вчасно допомогу і чи буде ця допомога правильною.


Що робити, коли волосся кричить SOS?

— 12 вересня 2012 —

Природа мудра. Вона створила людину та наділила її якостями, не властивими більше ні одній істоті на землі. Більшість із нас навіть не здогадуються про унікальні приховані можливості свого організму.


Три помилки в їжі, які ведуть до ожиріння

— 5 вересня 2012 —

Хоча прийом їжі це важлива складова нашого життя, але не всі люди вміють правильно їсти. Про три найгрубіші помилки у прийомі їжі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс