Краса та здоров'я

Як надавати допомогу при обмороженнях

— 5 лютого 2014 —

Потерпілим дають гаряче питво, гарячу їжу,  по таблетці аспірину, анальгіну, по 2 таблетки "Но-шпи" і папаверину.


Як зігрітися в зимовий час

— 5 лютого 2014 —

Незважаючи на те, що температура за вікном істотно знизилася, фахівці не рекомендують відмовлятися від прогулянок на свіжому повітрі, адже для підтримки гарного самопочуття рухатися просто необхідно.


Загартовування снігом зміцнить всі системи організму

— 29 січня 2014 —

Поліпшується кровообіг  - від кінцівок до внутрішніх органів - за рахунок активізації біологічних крапок на поверхні стопи. 


Учені довели протиалергійний вплив собак на дітей

— 22 січня 2014 —

Постійна присутність у будинку собаки особливим чином змінює склад кишкової мікрофлори дитини, знижуючи гостроту імунної реакції на алергени.


Чим корисний для нашого здоров'я мороз

— 15 січня 2014 —

Синоптики обіцяють нам справжню зиму і багато хто з нас із жахом думає про майбутні холоди та морози, уявляючи собі нескінченні хвороби і скорочення прогулянок на свіжому повітрі до мінімуму. Однак знаходяться люди, які з оптимізмом чекають зимового морозця, довгих катань на лижах і ковзанах або просто прогулянок білосніжними вулицями. І останні праві, адже мороз дуже корисний для нашого здоров'я та краси. Важко повірити? Однак це так, і сьогодні ми розповімо про чудодійні властивості морозу.


Хрещенський екстрім. 10 антипорад моржам-новачкам

— 15 січня 2014 —

19 січня православні християни святкують Водохрещення. Рано вранці у цей день прийнято святити воду. Вважається, що на Водохрещення вона набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року.


5 способів приспати нічний апетит

— 8 січня 2014 —

Узимку втома вечорами якась особлива. Її увесь час хочеться заїсти. Чи можна перемогти нічного ненажеру?


Сухі масла: основа зимового догляду

— 25 грудня 2013 —

Косметологи називають сухе масло ідеальним косметичним засобом. Але чому це масло називають сухим?


Як швидко зняти похмільний синдром

— 25 грудня 2013 —

Період перманентних свят, що почався з початку року, характеризується непомірними узливаннями. Чим веселішим напередодні було святкування, тим боліснішим для багатьох буде ранок.


Лимон очищає шкіру

— 18 грудня 2013 —

Крім того, що лимон має відмінні вітамінні властивості і смакові якості, він широко використовується в косметичних цілях, тому що добре відбілює шкіру, допомагаючи, позбутися пігментних плям і ластовиння, пом'якшує загрубілу шкіру, сприяє розгладженню зморшк, надає волоссю блиск.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс