Краса та здоров'я

Скромний овоч з великими можливостями

— 10 січня 2020 —

Усі види капусти корисні для здоров’я людей, і особливо для хворих на діабет та ожиріння. Цей овоч низькокалорійний, багатий на вітаміни і мікроелементи, а завдяки клітковині він знижує цукор у крові.


Переривчастий пост допоможе пережити свята

— 10 січня 2020 —

Переривчасте голодування із 10-годинним інтервалом прийому їжі допомогло людям із діабетом 2 типу залишатися здоровими у недавньому дослідженні. Експерти кажуть, що ця форма харчування може допомогти іншим людям залишатися здоровими.


Нове маркування продуктів може допомогти у боротьбі з ожирінням

— 28 грудня 2019 —

Згідно з новим дослідженням, харчові етикетки, які інформують, скільки вправ потрібно виконати аби відпрацювати людям те, що вони їдять, можуть бути більш ефективними для заохочення здорових звичок харчування, ніж просте перерахування калорійності.


Правила ЗСЖ для новорічної вечірки. 13 порад лікарів, як зустріти новий рік без шкоди для здоров’я

— 28 грудня 2019 —

Низка новорічних свят часто викликає серйозні побоювання про власне здоров’я. Дійсно, у традиціях українців відзначати зміну року важкими стравами й надмірним вживаннями спиртними напоями. Лікарі радять, як зустріти Новий рік без наслідків для здоров’я.


Як дотримуватися середземноморської дієти

— 28 грудня 2019 —

Середземноморська дієта містить в основному багаті поживними речовинами цільні харчові інгредієнти, такі як фрукти, овочі, корисні жири і цільне зерно.


Чому дітям небезпечно витрушувати воду з вух?

— 28 грудня 2019 —

Воду, яка потрапляє у наші вуха під час купання, ми намагаємося відразу витрусити з них. Це здається природним процесом, і ми не замислюємося над тим, наскільки він безпечний. Але хоча дорослій людині, очищення вушного каналу від води у такий спосіб, в більшості випадків не загрожує жодними серйозними наслідками, то для дитини подібна практика може виявитися згубною.


Щоб стати красивою і чарівною

— 13 грудня 2019 —

Рівний колір шкіри, легкий рум’янець, красивий вигин шиї — чи це не показник молодості і здоров’я? Але якщо практично всі жінки постійно піклуються про шкіру обличчя, то про догляд за шкірою шиї нерідко забувають. Однак слід пам’ятати, що шия не в змозі так само надійно зберігати таємницю ваших років, як зберігає її обличчя. Тому вона потребує своєчасного і систематичного догляду. Причому слід починати його не тоді, коли шкіра вже втратила еластичність, пружність і з’явилися зморшки, а значно раніше, оскільки легше вести профілактику, ніж боротися з дефектами.


Кисломолочний сир слід їсти правильно

— 30 листопада 2019 —

Відколи вас у дитинстві ним загодовували, мало що змінилося:  кисломолочний сир усе такий же корисний і смачний. До того ж не втрачає своїх властивостей, як його не приготуй.  Та й сирні протеїни засвоюються краще, ніж білки м’яса і риби. Крім того, сир містить масу корисних речовин. Таких, наприклад, як фосфор, залізо і магній. Є в ньому й амінокислоти - метіонін і лізин, що знижують рівень холестерину. Сир нормалізує кровотворний процес, роботу нервової системи та обмін речовин. А страви з нього особливо  корисні на вечерю, оскільки сприяють міцному здоровому сну.


Якщо ви не хочете рано посивіти

— 22 листопада 2019 —

Британські вчені встановили причину виникнення ранньої сивини. Виявилося, що провиною всьому фарба для волосся.


Щоб відчувати себе королевою в будь-якому віці

— 22 листопада 2019 —

Приємно, коли виглядаєш молодше свого віку. На жаль, іноді буває і навпаки. Тому необхідно знати деякі речі, які особливо додають років. То які ж фактори старять найбільше?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс