Краса та здоров'я

Чому потрібно щодня їсти вівсянку

— 15 жовтня 2015 —

Учені радять вживати вівсяну кашу після активних фізичних навантажень для відновлення сил організму.


Піклуємося про волосся

— 15 жовтня 2015 —

Якщо ви правильно доглядаєте за волоссям, а воно чомусь продовжує випадати, обов'язково обстежтеся у лікаря. Можливо, цьому є якась реальна причина, і, коли ви усунете її, волосся перестане випадати з такою швидкістю. Пропонуємо скористатися порадами фахівців.


Що дати дитині з собою в школу: здоровий перекус

— 7 жовтня 2015 —

З найперших днів навчального року мами стурбовані харчуванням дитини. Добре, якщо в школі є гарна їдальня, у якій учень одержить повноцінну за поживністю, а головне - якісну гарячу страву. На жаль, для більшості це - мрія.


Бігова доріжка у квартирі: спортзал у себе вдома!

— 5 жовтня 2015 —

Навіщо потрібні бігові доріжки? Яку користь приносять організму кардіотренажери і чи можна з їхньою допомогою зміцнити здоров'я? Особливості розміщення бігової доріжки в домі.


Повітря мало: як позбутися задишки

— 30 вересня 2015 —

Задишка, по-науковому диспное, може серйозно отруювати життя й тим, у кого немає ішемічної хвороби серця. Від причин її появи й залежать методи рятування від проблем з диханням. Без причини, ні з того ні з сього, ніхто задихатися не починає.


Соки різні потрібні, соки різні важливі

— 24 вересня 2015 —

Вважається, що свіжовижатий сік - це ідеальне рішення для здорової дієти. І тим більше, якщо його «носії» - самі тільки-но з грядки та з гілки. Адже при сучасному технічному прогресі немає нічого простішого та легшого, ніж отримати сік з потрібного овочу або фрукта, і побалувати себе, було б тільки бажання і кілька хвилин у запасі.


Кращі засоби для лікування мігрені

— 16 вересня 2015 —

Відомо, що профілактична дієта є дуже ефективним засобом для зниження ризику повторення нападів мігрені. Якщо ви різноманітите свій раціон різними корисними продуктами, незабаром відчуєте себе краще.


Про що говорять жирові відкладення на різних частинах тіла

— 10 вересня 2015 —

Як відомо, фігура кожної жінки унікальна та має свої особливості. Одні дами мають апетитні форми, інші - настільки стрункі, що у них не можна помітити ні грама жиру. 


Чим корисна рисова вода?

— 3 вересня 2015 —

Рисова вода заряджає організм енергією, поліпшує травлення і сприяє росту клітин, що сповільнює процес старіння та поліпшує кровообіг.


Гострий перець чилі здатний лікувати ожиріння

— 3 вересня 2015 —

Про це повідомили вчені з Університету Аделаїди в Австралії. Дослідники виявили, що певні рецептори шлунка реагують на перець чилі та сигналізують про відчуття ситості в мозок. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс