Краса та здоров'я

Зручне взуття або краса, хто кого

— 10 вересня 2014 —

Взуття. Який чудовий винахід людства! Зручне взуття - ще більш чудово.


Морська косметика: корисні властивості

— 3 вересня 2014 —

Морська косметика сьогодні модна, їй приписуються чудодійні властивості, що повертають молодість.


Як правильно приймати кальцій?

— 3 вересня 2014 —

Як правильно приймати кальцій? Єдина відповідь - відсутня. Усе залежить від особливості кожного організму. Адже деяким хворим людям препарати, що містять кальцій, протипоказані. Кальцій потрібно приймати з обережністю і тільки за рекомендацією лікаря.


Герпес на губах: як лікувати

— 25 серпня 2014 —

Герпес на губах - розповсюджене захворювання. Близько 95% населення земної кулі є носієм вірусу герпеса. Багато хто зіштовхувався з герпесом 1 типу, що проявляється на губах, однак не всі надають цьому великого значення. Адже тиждень-інший і все пройде. Виявляється вірус герпеса не такий вже і необразливий, як може здатися на перший погляд.


Позбутися зайвих кілограмів допоможе плавання

— 14 серпня 2014 —

Практично усі без винятку фахівці спортивної медицини одностайні в думці - оздоровчий біг і плавання - найбільш доступні й оптимальні види фізичної активності, корисні для здоров'я та відновлення організму. 


Тренування влітку. Корисні поради

— 6 серпня 2014 —

Пропагандисти здорового способу життя впевнені - тренуватися потрібно в будь-який час року, при будь-якій погоді - і взимку, і влітку, і в дощ, і в сніг, і в холод, і в спеку. Таким чином, запевняють ентузіасти здоров'я, загартовується не тільки тіло, але й характер. Адже тіло й дух - єдині! Крім того, загартований організм стає несприйнятливим не тільки до капризів природи, але й до інших життєвих потрясінь.


Чим небезпечна кавоманія

— 30 липня 2014 —

Підбадьорливий напій або фактор ризику? Суперечка про користь і шкоду кави між дослідниками, медиками, дієтологами й аматорами цього напою нескінченна. Учені витратили не один мільйон доларів, щоб розвіяти або придумати новий міф про кофеїн. Проте, усі сходяться в одному важливому моменті: вплив кави на здоров'я людини залежить від дози.


Лікування гаймориту без проколу: метод цивілізованих країн

— 23 липня 2014 —

Використання пункції пазухи, як методу лікування, не знаходить широкого застосування за кордоном. Що потрібно для того, щоб вилікувати хронічний гайморит без проколу?


Як правильно сидіти, щоб хребту було добре

— 28 травня 2014 —

Ортопеди та невропатологи сходяться у думці, що сидіти потрібно правильно, якщо хочете вберегти хребет від хвороб і проблем. Існують цілком певні правила, як сидіти за столом і за кермом, щоб максимально полегшити роботу хребта.


5 симптомів мікроінсульту

— 28 травня 2014 —

Він може відбутися непомітно і багато людей, які його перенесли, навіть не знають про це.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс