Краса та здоров'я

Зворотний бік гігієни - алергія?

— 25 серпня 2016 —

Звичайно, це не ставить під сумнів переваги гігієни, але все-таки залишає деякі питання...


Як швидко позбутися болю в попереку

— 25 серпня 2016 —

Біль у попереку може бути викликаний не тільки багатогодинним сидінням за робочим столом, але й надмірним навантаженням на стегна під час тренувань. Позбутися неприємних відчуттів можна за допомогою дуже простого розтягування.


Про ваше здоров'я розкажуть руки

— 17 серпня 2016 —

Найдивніше, що не тільки організм впливає на стан рук, але й навпаки - руки свідчать про стан організму.


Як позбутися зайвої солі

— 17 серпня 2016 —

Сіль необхідна для правильного функціонування організму. Однак її надлишок приводить до сумних наслідків. Отже, виводимо!


Кавун - корисні властивості й правила вибору

— 11 серпня 2016 —

Щороку люди з нетерпінням чекають літа не тільки через відпустки, сонячне тепло й пляжні радості. Немаловажним аргументом на користь цього сезону є те, що з баштана приїжджають смугасті м'ячі. Ну, знаєте, ті, що найсолодкіші, цукрові, а каптани зелені, оксамитові... Втім, вистачить загадок, тим більше що відповіді на них кожний знає з дитинства - звичайно ж, мова про кавуни.


Вітаміни при остеохондрозі

— 3 серпня 2016 —

Остеохондроз - неприємне захворювання, що зазвичай турбує людей похилого віку. Однак зараз усе частіше молодь до 25 років скаржиться на болі в шиї та попереку. Часто пов'язане це буває з малорухомим способом життя й годинами, проведеними в незручній позі перед комп'ютером.


Ожиріння небезпечніше для чоловіків, ніж для жінок

— 28 липня 2016 —

Результати глобального дослідження, у якому взяли участь близько 4 мільйонів осіб зі 189 країн, свідчать про те, що 19% чоловіків і 11% жінок з нормальною вагою не доживають до 70 років. Серед людей, що страждали ожирінням, показники були іншими: у цьому випадку ризик смерті до 70 років серед чоловіків збільшувався до 30%, а серед жінок - до 15%.


Як правильно їсти персики: корисні сполучення

— 28 липня 2016 —

Персик - це не тільки один з найсмачніших літніх плодів, це до того ж дуже корисний фрукт. Серед корисних властивостей персиків - стимуляція роботи шлунка, очищення від токсинів, поліпшення роботи печінки, підвищення гемоглобіну, поліпшення настрою, зміцнення захисних властивостей організму і т.д. При цьому персиками не варто зловживати людям з цукровим діабетом, а також алергикам.


Вершкове масло захистить від діабету

— 27 липня 2016 —

Споживання вершкового масла в обмеженій кількості не збільшує ризик серцево-судинних захворювань або інсульту, але захищає від діабету. Про це повідомили дослідники Університету Тафтса.


Продукти, яких потрібно встигнути наїстися влітку

— 21 липня 2016 —

Літо - приголомшливий час смачної та корисної їжі, яка іншим часом року у свіжому вигляді нам просто недоступна. Це фрукти, овочі і ягоди, багаті вітамінами, мікроелементами, цінними для нашого організму. Отже, яких продуктів потрібно встигнути наїстися цим літом?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс