Краса та здоров'я

Липень - ідеальний час для схуднення

— 3 липня 2013 —

Яскраве сонце, довгий день, гормональні й емоційні сплески активно сприяють скиданню зайвих кілограмів. Причому саме за рахунок жиру, що накопичився за зиму.


Як визначати правильний розмір порцій їжі за допомогою «правила рук»?

— 26 червня 2013 —

Ми переїдаємо. Постійно. Задайте собі просте питання: «Коли я був по-справжньому голодним востаннє?» Частіше ми харчуємося за розкладом, навіть тоді, коли зовсім цього не хочемо і не відчуваємо почуття голоду. Якщо складно контролювати час їжі, то можна контролювати порції, які споживаємо. Можна рахувати калорії, але це жахливо напружує. А можна знати просте «правило рук», що допоможе вам швидко визначати розмір порції, необхідний вам.


Форма тіла як індикатор вашого здоров'я

— 26 червня 2013 —

Хочете визначити тип власної фігури? Встаньте перед дзеркалом, подивіться на своє відображення й спробуйте його зіставити з формою груші, яблука, піскового годинника або колони. Для чоловіків, до речі, будова тіла порівнюється всього лише з яблуком, колоною або пісковим годинником.


Найкращі засоби від зморшок

— 26 червня 2013 —

Дієтолог з Голлівуда Ніколас Перріконе розповів про продукти, які повинні бути в раціоні жінок, що піклуються про свою красу. До цих продуктів він відніс маслинову олію, лосося, корицю, зелений чай.


Літній догляд за шкірою обличчя

— 26 червня 2013 —

Вибираючи підходящі креми й лосьони в магазинах, не забувайте про «домашню» косметику, що ніколи вас не підведе.


Правила здорового харчування

— 19 червня 2013 —

Як не набрати зайві кілограми? Що допоможе вам завжди бути у формі? Чи потрібно дотримуватися суворої дієти або краще перейти на правильне харчування?


Рисовий раціон для бажаючих схуднути

— 19 червня 2013 —

Нарешті наступив пляжний сезон! Хтось щасливий похизуватися у новому купальнику, а дехто переживає за набрані кілограми, і ніяк не може втиснутися в торішні літні вбрання. І цей дехто роздумує, на яку дієту найкраще сісти. Давайте розглянемо рисову. Тим більше, що у неї є кілька варіантів.


Догляд за руками та нігтями після роботи в саду

— 12 червня 2013 —

Робота садівника не буває чистою. Як не намагайся цього уникнути, а руки забуднюються, дряпаються, іноді натираються, бруд в'їдається в шкіру і забивається під нігті... Як же доглядати за шкірою рук і нігтями перед  і після роботи?


Лимон не їв, а в роті кисло. Про які хвороби можуть говорити несподівані присмаки

— 5 червня 2013 —

Неприємний присмак з ранку може говорити про те, що ви чимось зловжили з вечора, стверджують дієтологи. І мова не тільки про алкоголь. Неприємне «відлуння» залишають цибуля, часник, з'їдені ще вчора. Але якщо присмак не залишає вас протягом усього дня, його не «забивають» ні нова їжа, ні жувальна гумка, то замисліться. Неприємним присмаком про себе сигналізують деякі хвороби:


Невідкладна допомога при опіках

— 29 травня 2013 —

Весна й літо - пора, коли опіки трапляються особливо часто. Що ж робити, якщо ви обпеклися?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс