Краса та здоров'я

Коса - дівоча краса

— 13 жовтня 2016 —

Звичайно ж, мова йтиме про волосся. Щоб воно було гарним, фахівці радять застосовувати фітотерапію. Адже багато рослин сприяють здоров'ю та росту волосся.


Продукти для підвищення імунітету восени

— 6 жовтня 2016 —

Почався сезон застуди. Але відомо, що краще лікування - це профілактика. Які продукти допоможуть підвищити імунітет у дощову пору року?


Роздільне харчування - застава здоров'я

— 29 вересня 2016 —

Можливо, ця інформація буде для когось новиною, але варто уважніше ставитися до раціону свого харчування, адже багато продуктів в організмі людини погано співвідносяться між собою. 


15 правил безпечного самолікування

— 29 вересня 2016 —

Поки черги в поліклініках не перестануть викликати почуття туги й безвихідності, наш народ лікуватися самостійно не перестане. Щоб повальне самолікування не відгукнулося довгими місяцями на лікарняному ліжку, запам'ятайте кілька золотих правил самолікування.


Гіпотонія - низький кров'яний тиск

— 22 вересня 2016 —

Низький тиск і низький пульс належать до гіпотонічного стану. Низьким вважається тиск менше 100/60 мм рт.ст. Гіпотонія може зустрічатися й у молодому, і в літньому віці. Вона може бути фізіологічною, а може виступати, як патологічна зміна. Серед факторів, при дії яких розвивається низький тиск, причини можуть бути найрізноманітнішого характеру.


Від пози, у якій ви спите, залежить ваше здоров'я

— 15 вересня 2016 —

Ми проводимо третину нашого життя уві сні, але хоча прийнято вважати, що сон корисний для здоров'я, багато людей навіть не підозрює, що може наносити своєму здоров'ю непоправну шкоду уві сні.


Медовий скраб для ідеальної шкіри обличчя

— 15 вересня 2016 —

Мед - один з найцінніших продуктів природи, його корисні властивості вже не раз були доведені вченими, а всі любителі даних ласощів регулярно помічають поліпшення в самопочутті й загальному стані організму. Незважаючи на свою довгу історію, всі можливості даного продукту не вивчені до кінця, а способи застосування меду тільки продовжують розширюватися.


Про хвороби говорять зморшки

— 8 вересня 2016 —

Деякі люди живуть із серйозними захворюваннями внутрішніх органів, навіть не підозрюючи про це. Довідатися про ваше здоров'я допоможуть розташування і глибина зморшок на обличчі.


Приводимо руки в порядок після дачного сезону

— 8 вересня 2016 —

Руки - візитна картка жінки. Але що робити, якщо після дачного сезону, який вже наближається до завершення, шкіра стала сухою, лупиться, у неї в'їлася земля, сік рослин або навіть фарба? Розробляємо план з порятунку рук!


Цукровий діабет: неуцтво - вірна смерть

— 1 вересня 2016 —

Британські медики б'ють тривогу - їхні пацієнти, хворі цукровим діабетом, вмирають у більшості випадків від власного неуцтва. За словами вчених, у країні щорічно робиться сім тисяч ампутацій (переважно - нижніх кінцівок) і гине 24 тисячі хворих. І більшої частини таких ексцесів можна було б уникнути, якби люди знали й застосовували на практиці елементарні знання про хворобу. Такі, як уміння стежити за рівнем цукру й інсуліну в крові, знижувати вагу, підвищувати інтенсивність фізичних навантажень, розбиратися в написах на упаковках з продуктами харчування й розпізнавати ускладнення вчасно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс