Краса та здоров'я

Сім секретів для сильного імунітету

— 23 листопада 2018 —

Слабкий імунітет – проблема настільки масштабна, що ігнорувати її неможливо. Щоб віруси й бактерії не вклали вас у ліжко, потрібно подбати про імунітет.


Названа несподівана небезпека зими для здоров'я людини

— 30 жовтня 2018 —

Учені відзначили, що при низькій температурі судини звужуються, у результаті чого в серце надходить менше кисню.


Правила безпечного самолікування

— 30 жовтня 2018 —

Щоб самолікування не гукнулося довгими місяцями на лікарняному ліжку, запам'ятайте кілька золотих правил самолікування.


Коли застосовувати холодні, а коли гарячі компреси

— 25 жовтня 2018 —

Компреси застосовуються для лікування безлічі хвороб. Існують гарячі та холодні компреси. Про те, у яких випадках застосовуються той або інший вид компресу розповімо в цій статті.


Від безсоння допоможуть молоко та м'ясо

— 25 жовтня 2018 —

Сон відіграє важливу роль для нашого загального здоров'я і благополуччя нарівні з харчуванням, керуванням стресом і фізичними навантаженнями. Однак і він, виявляється, залежить від того, чим ми харчуємося.


Застереження для любителів поспати

— 18 жовтня 2018 —

Дослідження групи, що складається з 16 тисяч чоловіків, показало, що ті з них, хто спить 9 годин і більше, потрапляють під великий ризик отримати інсульт. У них шанси зростають на 71 відсоток.


Прості вправи для вашого здоров'я

— 18 жовтня 2018 —

Якщо у вас катастрофічно бракує часу, а значимість фізичних вправ ви все-таки усвідомлюєте, спробуйте комплекс тонічних вправ, заснованих на напрузі і розслабленні м'язів зусиллям волі.


5 найкорисніших каш для організму людини

— 11 жовтня 2018 —

За даними дослідження Гарвардського університету - маленька миска каші на день може стати заставою довгого і здорового життя. Тому каші мають бути присутніми у раціоні кожної людини. А от які каші дійсно найкорисніші та важливі для організму людини - ми зараз розберемося.


Диклофенак збільшує ризик інсульту та серцевого нападу

— 4 жовтня 2018 —

Дослідницька група з лікарні Орхуського університету в Данії, назвала розповсюджений препарат, який на 50 відсотків  збільшує ризик інсульту та серцевого нападу. Також люди, які приймали його, потрапили під більш високу загрозу шлунково-кишкової кровотечі. 


Що потрібно знати про хворобу Альцгеймера? Перші ознаки для занепокоєння

— 4 жовтня 2018 —

Вчасно звернути увагу на проблеми зі здоров'ям виходить не завжди, і, здавалося б, найнезначніший прояв нестандартної поведінки, може стати тривогою про загрозливий діагноз. Як відомо, ранній візит до фахівця допоможе сповільнити розвиток захворювання. Тут представлено вісім пунктів, зіткнувшись з якими, варто серйозно задуматися.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс