Краса та здоров'я

Ці противні бородавки: чому вони з’являються і як від них позбутися

— 7 травня 2021 —

Бородавки - це невеликі опуклі новотвори на шкірі. Вони схожі на округлі зернятка із сухою, шорсткою на дотик поверхнею.


Нікотин як ліки

— 30 квітня 2021 —

Нікотин в усіх асоціюється винятково з палінням, що автоматично ставить на нього клеймо шкідливої й небезпечної для здоров’я речовини. Але останнім часом учені різних країн заговорили про його користь.


6 звичок у харчуванні, які варто придбати кожному

— 15 квітня 2021 —

Ці прості дії допоможуть краще себе почувати й зберегти здоров’я.


Чи варто боятися жовтків

— 3 квітня 2021 —

У статтях про здорове харчування досить часто можна зустріти рекомендацію відмовитися від жовтків. Мовляв, вони погано впливають на серцево-судинну систему й збільшують вагу.


Сидяча робота. Як не втратити здоров’я в офісі

— 2 квітня 2021 —

Щоб робота приносила радість і задоволення, а не хвороби й утому, мало вибрати справу по душі. Потрібно ще вміти правильно організувати своє робоче місце, а також себе в ньому.


Які продукти варто їсти жінці?

— 26 березня 2021 —

Не секрет ні для кого, що жіноча краса і здоров’я вимагають спеціальної гіпер уваги і догляду. А допомогти в цьому можуть спеціальні продукти. Завдяки їм, можна скоротити негативний вплив на організм і захиститися на багато років від згубного впливу.


Які вітаміни є обов'язковими після 40 років

— 18 березня 2021 —

Якщо в організмі не вистачає вітамінів, то заповнити пробіл не можуть поживні речовини або мікроелементи. У зрілому віці дефіцит вітамінів провокує проблеми з травленням, зубами, рівнем цукру. Після сорокаріччя процес засвоєння вітамінів з їжі сповільнюється. Щоб отримувати достатню кількість корисних речовин, треба переглянути раціон.


Чи небеспечно вживати прострочку?

— 27 лютого 2021 —

Усі знають про строк придатності. Хтось ставиться до цього серйозно, хтось - формально. Розбираємося, які ліки, продукти харчування й косметичні засоби можна використовувати після закінчення строку придатності, а які не можна, і чому.


Науковці із Японії стверджують, що кава і зелений чай знижують ризик передчасної смерті

— 12 лютого 2021 —

Хороші новини для кавоманів: ароматний напій може знизити ризик ранньої смерті практично від усіх причин, а зелений чай буквально врятувати життя після інсульту. Крім того, кава може поліпшити когнітивні функції при недосипі.


Брак червоних кров’яних тілець: що слід включити у раціон?

— 29 січня 2021 —

Якщо ви часто відчуваєте сильу втому навіть після хорошого нічного сну, або вас постійно хилить на сон вдень, такий стан може бути ознакою серйозногон захворювання, відомого як анемія. Це означає, що у вас низька кількість червоних кров’яних тілець (еритроцитів).

 


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс