Краса та здоров'я

Способи зробити ранкову каву корисною для здоров’я

— 31 жовтня 2020 —

Кава здатна не тільки допомогти підбадьоритися рано вранці, але ще й принести користь організму. Однак для цього необхідно знати деякі правила її вживання.


Шість важливих для здоров’я шкіри вітамінів

— 24 жовтня 2020 —

Зберегти красу, молодість і здоров’я шкіри можливо за допомогою правильно підібраних вітамінів. Це дозволить захистити організм від різних проблем. Подивімося, які вітаміни найважливіші і потрібні для вашої шкіри.


Перший день застуди. Що робити, щоб не «розболітися» остаточно?

— 17 жовтня 2020 —

Ви прокинулися з ранку, а ніс не дихає, у горлі дере і поболює, голова чавунна, б’є озноб. Це майже стовідсотково означає, що ви підхопили вірусну інфекцію, вона вже проникла в організм і почала своєю «чорну» справу. Що робити? Терміново вживати заходів!


Магнітні бурі — як пережити та захиститися

— 9 жовтня 2020 —

Магнітні бурі. Головний біль, слабкість, перепади артеріального тиску, емоційна нестабільність — ці симптоми добре знайомі метеозалежним людям. А ось що являють собою магнітні бурі — сьогодні мало хто знає. Яким чином впливають на людину, чому одні з нас страждають у цей період, а інші не помічають поганих днів?


Чи дійсно потрібно ходити 10 000 кроків на день

— 4 жовтня 2020 —

Ходьба – найпростіша й природня фізична активність. Для неї не потрібні якісь інструменти або пристосування, умови, і навіть спеціальна форма одягу, по суті, не важлива. Ходити в міру своєї фізичної кондиції може майже кожний з нас.


Коли краще вживати фініки

— 27 вересня 2020 —

Незалежно від того, яку їжу ви збираєтеся з’їсти, найкраще приступати до трапези, коли ви дійсно голодні.


Як без шкоди для здоров’я очистити організм від токсинів

— 27 вересня 2020 —

Організм людини схильний до накопичення токсичних речовин. Чим вища їх присутність, тим більше людина ризикує зіткнутися із небезпечними захворюваннями. Найлегше очистити організм від токсинів за допомогою окремих продуктів харчування.


Як правильно зустрічати осінь

— 20 вересня 2020 —

Як не сумно, а літо коли-небудь закінчується. І от уже починає жовтіти листя, увечері й ранком стає прохолодніше й відчувається швидке наближення осені. Як же залишатися бадьорим і повним сил напередодні «похмурої пори»? Яким чином допомогти організму підготуватися до періоду простудних захворювань і не дозволити своєму тілу вийти з форми? Виявляється, для цього достатньо попрацювати всього лише у двох напрямках: переглянути свої харчові звички й змінити рухову активність.


Чи не підкралася до вас старість?

— 13 вересня 2020 —

Нескладні домашні тести, які покажуть, як почуває себе ваш організм.


Що ми знаємо про дині?

— 31 липня 2020 —

Дині належать до того ж сімейства, що і огірки, кабачки, гарбузи і горлянки. Вони містять багато корисних поживних речовин, а також в них повно антиоксидантів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс