Краса та здоров'я

Не викидайте мандаринові кірки!

— 23 лютого 2018 —

Мандарини не тільки гарні, смачні, ароматні, але ще й дуже корисні.


Як рятуватися, коли всі навколо хворіють

— 15 лютого 2018 —

З осені починається сезон застуд, трохи пізніше до нас приходить епідемія грипу. І так триває всю зиму: громадяни, що кашляють, чхають, сякаються, оточують нас на вулиці, у транспорті, в офісі. Ну а якщо занедужав хтось із домашніх, то вберегтися взагалі дуже важко.


Спосіб швидко скинути вагу

— 8 лютого 2018 —

Американський професор спортивної медицини з Техаського університету назвав спосіб швидко скинути зайву вагу. Згідно з його думкою, спортивні навантаження не завжди ефективні в даному питанні, тому найкраще просто не їсти калорійну їжу.


Будь-яка людина може зіткнутися з проблемою погіршення пам'яті й уваги

— 8 лютого 2018 —

Це може бути викликане нестачею вітамінів в організмі.  Виправити проблему не складно. Головне додати в раціон продукти, які містять необхідні для гарної пам'яті та концентрації вітаміни.


Готуємося до весни

— 1 лютого 2018 —

Навесні так хочеться мати привабливий вигляд. Хоча такий вигляд хочеться мати завжди, але весна - це особлива пора року. Щось пробуджується в душі, тягне до змін.


Узимку шкіра обличчя старіє значно швидше

— 1 лютого 2018 —

Американські косметологи підкреслюють, що взимку шкіра обличчя старіє значно швидше, чим у теплу пору року.


Білий наліт на язиці: натуральні засоби в допомогу!

— 24 січня 2018 —

Перш ніж говорити про те, що являє собою білий наліт на язиці, необхідно відзначити, що язик є одним з найважливіших м'язів людського тіла.


Правила й помилки купання в ополонці

— 18 січня 2018 —

Купання в ополонці вже давно стали невід'ємною частиною святкування Водохрещення Господнього. Для того щоб купання в крижаній воді пройшло максимально корисно та безпечно, особливо у тих, хто цього року вперше зважився на подібне, існує кілька правил і типових помилок.


Яблуко замінить чашку кави

— 18 січня 2018 —

Фахівці в області харчування рекомендують замінити ранкову каву яблуком. Цей фрукт принесе більше користі організму людини й допоможе швидше прокинутися.


Ранкові помилки, які заважають схуднути

— 11 січня 2018 —

Якщо ви хочете скинути вагу з користю для здоров'я, зверніть увагу на свої ранкові звички. Справа в тому, що вони відіграють дуже важливу роль у процесі рятування від зайвих кілограмів, повідомляє жіночий журнал Тerra Woman.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс