Краса та здоров'я

Прийшла весна - геть рукавички

— 25 березня 2015 —

Після зимових випробувань, прощаючись із рукавичками, беремо «шефство» над ручками. У домашніх умовах можна запросто зробити шкіру рук м'якою, а нігті гарними, за допомогою декількох рецептів з натуральних продуктів.


Як позбутися м'язових болів після тренувань

— 25 березня 2015 —

При міалгії в процедури особистої гігієни добре включати знеболюючі та заспокійливі ванни і компреси. Добре допомагає відвідування лазні або сауни.


Омолоджуюча маска для обличчя

— 18 березня 2015 —

Цю шикарну маску потрібно робити два рази на рік - навесні та восени курсом по 2 тижні.


Їжа для гарного настрою

— 18 березня 2015 —

Часом, щоб позбутися смутку, достатньо лише змінити свій раціон. Змінюємо самопочуття та відношення до життя... змінивши продукти на столі!


Шість важливих вправ для профілактики шийного остеохондрозу

— 18 березня 2015 —

Ми занадто часто надовго завмираємо в незручній позі - перед комп'ютером, схилившись над планшетами і телефонами або навіть просто бездумно вп'явшись в одну крапку. А потім скаржимося на головний біль і утому, на те, що погіршується пам'ять, що складно швидко зміркувати, як діяти в тій або іншій ситуації. Здавалося б, речі мало пов'язані. Насправді ж у всьому цьому винувате погане кровопостачання м'язів шийного відділу. Від їхнього гарного функціонування прямо залежить кровопостачання мозку. Отже, і наша пам'ять, і концентрація.


Весняні маски для волосся з молоком

— 11 березня 2015 —

Як позбутися сухості волосся? Пропонуємо приготувати домашні маски для відновлення. Щоб домогтися бажаного результату, рекомендуємо застосовувати маски щодня протягом 10 днів.


Чи є у вас залежність від їжі

— 4 березня 2015 —

Причина ожиріння прозаїчна - емоційна харчова залежність.


Біль у боці: проблема через незнання

— 4 березня 2015 —

Ви помічали, що біль у боці під час тренування з'являється, як правило, у новачків? Спортсмени та просто люди, що займаються фітнесом регулярно, уже звичайно знають, що робити, щоб уникнути цього неприємного відчуття. Прийшов час дізнатися секрет запобігання й рятування від болів у боці й вам.


Життя після інфаркту міокарда

— 25 лютого 2015 —

Інфаркт міокарда - це форма ішемічної хвороби серця, у результаті недостатнього кровопостачання розвивається її відмирання.


Домашній крем на основі меду безпечніший за фабричний

— 25 лютого 2015 —

Домашній крем для тіла - це відмінна альтернатива покупним кремам. До того ж він не містить штучних консервантів та інших хімічних речовин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс