Краса та здоров'я

Ізраїльська дієта

— 25 липня 2013 —

Ізраїльські дієтологи вважають, що зловживання їжею - це ніщо інше, як невідповідність між розумом людини та її діями.


Три небезпеки, якими загрожують нам спекотні дні

— 17 липня 2013 —

Ми звикли думати, що літо - безпроблемна пора. Але лікарі в лікарнях запевняють: потік пацієнтів меншим не стає. Трохи змінюються скарги.


19 правил, що змушують організм спалювати жири

— 17 липня 2013 —

Багато хто чув такий термін, як "метаболізм", але не всі знають, як цей процес впливає на зміну ваги.


Чому молочниця любить літо?

— 17 липня 2013 —

Сверблячка в області піхви, печіння, болі під час сечовипускання та неприємні казеозні виділення - головні супутники молочниці, готові перекреслити всі плани на відпочинок. Адже саме в літній період жіночий організм найменше захищений від грибка. З чим це пов'язано і як упоратися з напастю, щоб повернути радість відпустки?


Як правильно бігати, щоб схуднути?

— 10 липня 2013 —

Під час бігу легким темпом протягом невеликої кількості часу жир майже не спалюється. Справа в тому, що під час бігу підтюпцем організм отримує енергію із глікогену.


Як одягатися під час літньої спеки?

— 10 липня 2013 —

У цій статті не йде мова про модні тенденції в новому літньому сезоні. Поговоримо про те, яким повинен бути одяг, щоб наш організм був максимально захищеним у літню спеку? Адже з одного боку, влітку хочеться носити максимально відкритий одяг (шорти, майки і т.д.). Але це прагнення відчувати себе вільно не повинно йти у розріз з необхідністю захистити шкіру від прямих сонячних променів, щоб уникнути настільки хворобливих сонячних опіків і перегрівів.


Як позбутися від синців

— 10 липня 2013 —

Кожному знайомі темні гематоми, що з'являються на шкірі в результаті забитих місць і ушкоджень тканин. Ці утворення зазвичай називають синцями. Ми розповімо вам про те, як вони утворюються, і що варто робити, щоб синці скоріше зникли, не доставляючи ніяких незручностей людині. Так що, розтягнувшись на льодовій ковзанці або впавши з велосипеда - не засмучуйтеся, синці легко лікуються, тим більше що ці утворення в більшості випадків зовсім не є небезпечними і не мають приводів для тривоги...


Чому влітку буває більше набряків

— 3 липня 2013 —

Як боротися з цією літньою (і не тільки) напастю і що можна та не можна їсти, ми спробуємо з'ясувати в цій статті.


Алергія на укуси комах

— 3 липня 2013 —

Влітку завжди зростає ризик укусів комах. Як придушити алергійну реакцію?  


Літній догляд за волоссям

— 3 липня 2013 —

Мрія будь-якої жінки - сяючі на сонці красою та здоров'ям локони. Однак вже через пару днів на спекотному пляжі вони перестають блищати, стають сухими й ламкими. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс