Кулінарія

Німецький цибульний пиріг

— 2 грудня 2021 —

Для тіста: 250 г борошна, 50 г вершкового масла, 150 мл молока, 4 г сухих моментальних дріжджів, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру.


М’ясо по-французькому

— 2 грудня 2021 —

Ця страва дуже зручна в приготуванні, а головне, вона дуже смачна. Тому м’ясо по-французькому дуже популярне й для звичайної вечері, і для будь-якого святкового застілля.


Хрусткі хлібці на оливковій олії​

— 19 листопада 2021 —

250 г борошна, 125 мл води, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 2 ст. л. оливкової олії в тісто + для змазування хлібців перед випічкою, крупна сіль для посипання.


Салат із броколі

— 19 листопада 2021 —

Броколі - 520 г, сир фета - 160 г, насіння соняшника - 50 г, часник - 1 зубчик, йогурт грецький - 60 г.


Ніжний гарбузовий чизкейк без випічки

— 19 листопада 2021 —

Печиво - 210 г, вершкове масло - 115 г, крем-сир - 675 г, вершки з жирністю 33% - 240 мл, гарбузове пюре - 340 г, цукрова пудра - 120 г, мелена кориця - 1 ч. л., ванільний екстракт - 1 ч. л., збиті вершки - до смаку, шоколад - до смаку.


Яку цибулю все ж треба класти у котлети - смажену або свіжу

— 19 листопада 2021 —

Приготування фаршу з цибулею - буденна кулінарна процедура. Однак і в такому простому питанні є свої тонкощі. Який сорт пекучого овоча краще використовувати? Смажену або сиру цибулю потрібно класти в котлети?


Правила приготування вареників: щоб начинка не витікала з тіста

— 19 листопада 2021 —

Вареники - це невеликі пиріжки, зварені у воді. У слов'янську кулінарію вони прийшли з турецької кухні, у якій цю страву називали «дюш-вара». Свої варені пиріжки вони робили тільки з м'ясом.


Салат з пекінської капусти із грибами

— 12 листопада 2021 —

Пекінська капуста - 300 г; свіжі печериці - 250 г; в’ялені томати - 50 г; сир пармезан - 50 г; часник - 1 зубчик; оливкова олія - 25 мл; соєвий соус - 25 мл; зелена цибуля - 30 г; свіжа петрушка й кріп - 30 г; насіння кунжуту - 10 г.


Профітролі із сирнім кремом і рибою

— 12 листопада 2021 —

Для профітролей: вода - 240 мл, вершкове масло - 100 г, сіль - до смаку, борошно - 200 г, яйця - 4 шт.


Яблука з медом, горіхами й ізюмом

— 12 листопада 2021 —

Яблука - 6 шт., вершки жирністю 33% - 100 мл, яйце - 1 шт., лимон - 1 шт., волоські горіхи - 100 г, мелена кориця - 1 щіпка, ізюм - 100 г, мед - 3 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс