Кулінарія

Сирний коржик

— 8 травня 2020 —

Яйце - 1 шт., молоко - 300 мл, пшеничне борошно - 220 г, твердий сир - 180 г, зелень - за смаком, розпушувач - 1 ч. л., соняшникова олія - 4 ст. л., кунжут - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л.


Каталонський крем

— 8 травня 2020 —

Молоко - 750 мл, яйце - 6 шт., цукрова пудра - 120 г, цукор - 2 ст. л., кукурудзяне борошно - 1 ст. л., кориця - 0,5 шт.


Картопля з мисливськими ковбасками

— 8 травня 2020 —

Мисливські сосиски - 200 г, томатний соус - 150 г, картопля - 4 шт., часник - 3 зуб., огірки солоні - 5 шт., соєвий соус - 0,5 ст. л., біле сухе вино - 100 мл, цибуля - 1 шт., оливкова олія - за смаком.


Скумбрія в клярі

— 8 травня 2020 —

Скумбрія - 0,5 шт., пшеничне борошно - 100 г, крохмаль - 40 г, розпушувач - 1 ч. л., вода, сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком, соняшникова олія для смаження.


Паста ін кроста

— 8 травня 2020 —

Пасту в цій страві можна використовувати саму різну, тільки не занадто тонку (розвариться) - пене ідеальний варіант або тал’ятелле. І це відмінний спосіб утилізації остиглих залишків пасти.


День матері: рецепти для святкового сніданку

— 8 травня 2020 —

Французькі тости з полуницею


Куряча печінка із грибами у вершковому соусі

— 2 травня 2020 —

Куряча печінка - 1 кг, цибуля ріпчаста велика - 1 шт., печериці - 300 г, часник - 4 зубка, пшеничне борошно - 1 ст. л., курячий або овочевий бульйон - 300 мл, жирні вершки (20%, бажано 30%) - 300 мл, сіль і мелений чорний перець - за смаком, зелень петрушки - 1 ст. л.


Мітітеи - молдавські ковбаски

— 2 травня 2020 —

Яловичина - 1 кг, сало - 300 г, молоко або мінеральна вода - 100 мл, крохмаль - 2 ст. л., часник - 5 зубків, сода - 1 ч. л., перець чорний мелений, сіль - за смаком.


Крем-суп із сочевиці

— 2 травня 2020 —

Курячий або овочевий бульйон - 2 л; червона сочевиця - 300 г; довго зернистий пропарений рис - 30 г; ріпчаста цибуля - 2 голівки; свіжі помідори - 2-3 шт.; солодкий перець - 0,5 шт.; оливкова олія - 50 мл; лимонний сік - 25 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; зіра - 0,5 ч. л.; свіжа або сушена м’ята - 2-3 листочка; свіжа зелень - 1-2 гілочки для прикрашання.


Що робити з яєчними білками

— 2 травня 2020 —

Буває, що у господарок після приготування здобного дріжджового тіста залишається певна кількість невикористаних білків. І виникає питання: що з ними робити? Виходів два - якось зберігати й/або оперативно щось із них готувати.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс