Кулінарія

Індичка у вершковому соусі

— 13 вересня 2021 —

Грудки індички - 500 г, стручкова квасоля - 400 г, вершкове масло - 30 г, масло рослинне - 2 ст. л., сіль - до смаку, перець - до смаку, зелень - до смаку, вершки 20% - 250 мл, гірчиця зерниста - 1 ст. л., цибулина шалот - 1 шт., часник - 2 зубки, перець - до смаку.


Тарт із жимолостю

— 13 вересня 2021 —

Пісочна основа: борошно пшеничне - 200 г; масло вершкове - 100 г; пудра цукрова - 50 г; яйце куряче - 1 шт.; сіль - 1 щіпка; вода крижана - 1 ст. л.


Фрітата: простий спосіб відчути себе в Італії

— 13 вересня 2021 —

Фрітата - традиційний італійський омлет з начинками з ковбасок, сиру, овочів або м’яса. Селянська фрітата готується з цибулею-пореєм і ароматним сиром пармезан. По класичному італійському рецепту її спочатку смажать на плиті, а потім доводять до готовності в духовці. Приготувати фрІтату в домашніх умовах і подати страву на сніданок - простий спосіб відчути себе в Італії.


Кабачковий пиріг із шинкою

— 4 вересня 2021 —

На форму 21 см: кабачки - 350 г, рослинна олія - 80 г, молоко - 80 г, яйця - 2 шт., напівтвердий сир - 100 г, шинка - 150 г, борошно - 250 г, розпушувач - 1,5 ч. л., чорний мелений перець - 1/4 ч. л., сухий часник - 1/2 ч. л., сіль - 1/2 ч. л.


Вівсяний млинець із фруктами і ягодами

— 4 вересня 2021 —

Яйця - 2 шт., молоко - 2 ст. л., вівсяні пластівці швидкого приготування - 3 ст. л., сіль - 1 щіпка, рослинна олія - 1/2-1 ч. л., сезонні фрукти і ягоди - до смаку.


Крем-суп з кабачків з картоплею й часником

— 4 вересня 2021 —

Кабачки - 4 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 2-3 шт., часник - 1 зубок, олія рослинна - 1 ст. л., бульйон або вода - 1200 мл, сіль, зелень - до смаку, вершки - 60 мл.


Сливовий пиріг зі штрейзелем

— 4 вересня 2021 —

Борошно - 180 г, цукор - 30 г, швидкодіючі дріжджі - 1/2 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., молоко - 60 мл, вершкове масло - 45 г + для змазування, курячий жовток - 1 шт., ванільний екстракт - 1/2 ч. л.


Як приготувати картоплю по-селянськи з хрусткою скоринкою

— 4 вересня 2021 —

Картопля по-селянськи може стати вишуканою насолодою. Якщо застосувати трішки наукового підходу.


Яблучний пиріг із сиром

— 22 серпня 2021 —

Тісто: мигдаль - 40 г, пшеничне борошно - 120 г, вершкове масло - 70 г, цукор - 40 г, сіль - 1/4 ч. л., жовтки - 1 шт., крижана вода 1-2 ст. л. Начинка: кисло-солодкі яблука - 3 шт., м’який кисломолочний сир - 250 г, цукор - 120 г, яйця - 1 шт., яєчні білки - 1 шт., сметана 25-30% жирності - 50 г.


Свинячі ребра в кавовому маринаді

— 22 серпня 2021 —

Свинячі ребра - 2 кг, розчинна кава - 2 ст. л., цукор - 3 ст. л., морська сіль - 2 ст. л., паприка - 1 ст. л., сушений гострий перець - 1 ч. л., мелений білий перець - 1 ч. л., мелене орегано - 1 ч. л., часник сушений мелений - 1 ч. л., цибуля сушена мелена - 1 ч. л., мелена гірчиця - 1/2 ч. л., мелений кмин - 1 ч. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс