Кулінарія

Тефтелі у вершково-грибному соусі

— 26 грудня 2020 —

Тефтелі: м’ясний фарш (змішаний) - 600 г, рис - 100 г, цибулина середня - 1 шт., часник - 2 зубки, яйця - 1 шт., сіль і перець - за смаком. 


Печиво-сендвіч з начинкою

— 26 грудня 2020 —

250 г м’якого вершкового масла, 150 г цукрової пудри, 500 г борошна, 1 яйце, 1 стручок ванілі, щіпка солі, 200 г варення або шоколадної пасти (Nutella) для начинки.


Сирні пончики

— 26 грудня 2020 —

Сир кисломолочний - 200 г, яйця - 1 шт., цукор - 3 ст. л., сода харчова (погашена оцтом) - 1 г, ванілін - 1 г, борошно - 6 ст. л., рослинна олія - 300 мл, цукрова пудра (для посипання) - 2 ст. л.


Молочне желе «корівка»

— 26 грудня 2020 —

Цятки: шоколад темний - 50 г, масло вершкове - 20 г. Желе: молоко (жирність 3,2%) - 300 мл, цукор - 50 г, ванілін - за смаком, желатин (швидкорозчинний) - 10 г. Сирний крем: сир кисломочний (жирність 9%) - 50 г, сметана (жирність від 20%) - 1 ст. л., пудра цукрова - за смаком, шоколад - за смаком.


Пісні вареники на Святвечір

— 26 грудня 2020 —

Ніжні, смачні, ароматні вареники займають чільне місце на Святвечір. Найголовнішим правилом при приготуванні вареників до передріздвяної вечері є те, що тісто та начинка мають бути пісними.


Пряниковий святковий декор

— 26 грудня 2020 —

Ароматний цукровий пряник з витонченим смаком імбиру піднімає настрій відразу, від одного погляду на цю кулінарну насолоду. Імбирні будиночки й фігурки чоловічків – неодмінні атрибути європейського й американського Різдва. Прикрашені художнім розписом, мармеладом і льодяниками, пряникові скульптурки стають традиційними подарунками до зимових свят і в нашій країні.


Кілька рецептів кексів у чашці

— 11 грудня 2020 —

Не потрібно бути кухарем, щоб приготувати такий десерт!


Лимонний крем для бісквіта

— 6 грудня 2020 —

Лимон - 1 шт.; вершкове масло - 200 г; вода - 250 мл; цукор - 175 г; курячі яйця - 2 шт.; пшеничне борошно - 60 г; ванілін - 2 г.


Закусочні вафлі з цвітної капусти

— 6 грудня 2020 —

Цвітна капуста - 300 г; твердий сир - 100 г; курячі яйця - 2 шт.; пшеничне борошно - 3 ст. л.; розпушувач - 1 ч. л.; оливкова олія - 30 мл; свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 пучок; сіль - за смаком; італійські трави - 0,5 ч. л.


Що приготувати на вечерю?

— 6 грудня 2020 —

Це питання, напевне, хвилює всіх жінок. Адже не завжди хочеться готувати щось складне і «витратне» за часом. Тож ми пропонуємо рецепти  швидкої домашньої їжі, на приготування якої  піде  зовсім небагато часу, а  вечеря  вийде  смачною та ситною. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс