Кулінарія
Котлети із грибів
— 30 квітня 2021 —
Свіжі печериці - 350 г; курячі яйця - 2 шт.; твердий сир - 100 г; ріпчаста цибуля - 1 голівка; пшеничне борошно - 2 ст. л.; панірувальні сухарі - 1 ст. л.; оливкова олія - 50 мл; сіль - 0,5 ч. л.; чорний мелений перець - 0,25 ч. л.; сушений часник - 0,25 ч. л.; свіжа петрушка - 1-2 гілочки для прикраси.
Курча табака
— 30 квітня 2021 —
Ціле курча - 600-800 г, часник - 5 зубків, мелений чорний перець - за смаком, сіль - за смаком, рослинна олія - 100 мл.
Великодня паска з ізюмом
— 30 квітня 2021 —
Чорний і білий ізюм (по 70 г) залийте на ніч алкоголем (віски, коньяк, лікери - на ваш смак).
Три кращих рецепта глазурі для традиційної великодньої випічки
— 30 квітня 2021 —
Щороку відповідальні господарки готуються до прекрасного християнського свята - Великодню. Але, мало спекти смачну паску, яка вб’є наповал усіх гостей своєю м’якістю й легкістю, її ще потрібно красиво оформити!
Готуємося до Світлого Христового Воскресіння. Рецепти сирної паски
— 16 квітня 2021 —
Смачні класичні десерти з яйцями й без, а також незвичайні варіації зі згущенкою, шоколадом, желатином і вишнею.
Тісто для пиріжків на картопляному відварі
— 15 квітня 2021 —
Пшеничне борошно - 800 г; картопляний відвар - 500 мл; вершкове масло - 60 г; рослинна олія - 50 мл; сухі дріжджі - 1 ч. л.; сіль - 0,5 ч. л.; цукор - 1 ч. л.
Лимонний кекс із глазур’ю
— 15 квітня 2021 —
Борошно - 270 г, лимон - 1 шт., яйця курячі - 4 шт., цукор - 170 г, масло вершкове розм’якшене - 200 г, розпушувач - 1 ч. л., куркума - 1/2 ч. л., ванільний цукор - 10 г. Для глазурі: цукрова пудра - 5 ст. л., лимонний сік - 2-3 ст. л.
Заварні млинці «дві склянки»
— 15 квітня 2021 —
4 яйця, 2 ст. крутого, тільки що із плити, окропу, 2 ст. молока, 2 ст. борошна, 2 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. солі, 2 ст. л. цукру.
Курячі стегенця з булгуром і кукурудзою
— 15 квітня 2021 —
1 куряче стегенце, 0,5 ст. булгура, 1 ст. води, сіль і перець - за смаком, 1-2 лаврових листа, 2 зуб. часнику, 1 ст. кукурудзи замороженої або консервованої.
Як зварити ідеальний суп. 8 основних правил
— 15 квітня 2021 —
Суп – це не просто рідка страва, яка ще з давніх часів тягне за собою назву – «перше». Постійне вживання супів ефективно регулює роботу шлунково-кишкового тракту.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |