Кулінарія

Котлети із грибів

— 30 квітня 2021 —

Свіжі печериці - 350 г; курячі яйця - 2 шт.; твердий сир - 100 г; ріпчаста цибуля - 1 голівка; пшеничне борошно - 2 ст. л.; панірувальні сухарі - 1 ст. л.; оливкова олія - 50 мл; сіль - 0,5 ч. л.; чорний мелений перець - 0,25 ч. л.; сушений часник - 0,25 ч. л.; свіжа петрушка - 1-2 гілочки для прикраси.


Курча табака

— 30 квітня 2021 —

Ціле курча - 600-800 г, часник - 5 зубків, мелений чорний перець - за смаком, сіль - за смаком, рослинна олія - 100 мл.


Великодня паска з ізюмом

— 30 квітня 2021 —

Чорний і білий ізюм (по 70 г) залийте на ніч алкоголем (віски, коньяк, лікери - на ваш смак).


Три кращих рецепта глазурі для традиційної великодньої випічки

— 30 квітня 2021 —

Щороку відповідальні господарки готуються до прекрасного християнського свята - Великодню. Але, мало спекти смачну паску, яка вб’є наповал усіх гостей своєю м’якістю й легкістю, її ще потрібно красиво оформити!


Готуємося до Світлого Христового Воскресіння. Рецепти сирної паски

— 16 квітня 2021 —

Смачні класичні десерти з яйцями й без, а також незвичайні варіації зі згущенкою, шоколадом, желатином і вишнею.


Тісто для пиріжків на картопляному відварі

— 15 квітня 2021 —

Пшеничне борошно - 800 г; картопляний відвар - 500 мл; вершкове масло - 60 г; рослинна олія - 50 мл; сухі дріжджі - 1 ч. л.; сіль - 0,5 ч. л.; цукор - 1 ч. л.


Лимонний кекс із глазур’ю

— 15 квітня 2021 —

Борошно - 270 г, лимон - 1 шт., яйця курячі - 4 шт., цукор - 170 г, масло вершкове розм’якшене - 200 г, розпушувач - 1 ч. л., куркума - 1/2 ч. л., ванільний цукор - 10 г. Для глазурі: цукрова пудра - 5 ст. л., лимонний сік - 2-3 ст. л.


Заварні млинці «дві склянки»

— 15 квітня 2021 —

4 яйця, 2 ст. крутого, тільки що із плити, окропу, 2 ст. молока, 2 ст. борошна, 2 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. солі, 2 ст. л. цукру.


Курячі стегенця з булгуром і кукурудзою

— 15 квітня 2021 —

1 куряче стегенце, 0,5 ст. булгура, 1 ст. води, сіль і перець - за смаком, 1-2 лаврових листа, 2 зуб. часнику, 1 ст. кукурудзи замороженої або консервованої.


Як зварити ідеальний суп. 8 основних правил

— 15 квітня 2021 —

Суп – це не просто рідка страва, яка ще з давніх часів тягне за собою назву – «перше». Постійне вживання супів ефективно регулює роботу шлунково-кишкового тракту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс