Кулінарія

Свинячі реберця в гірчично-медяному маринаді

— 18 січня 2019 —

Дуже смачні, соковиті й ароматні реберця готувати легко й швидко: активних справ на 10 хвилин, а потім працює духовка.


Сало по-угорськи

— 18 січня 2019 —

Сало свіже - 1 кг; вода - 1,5 л; сіль - 4-5 ст. л., чай чорний - 2 ст. л. /2 пакета, перець чорний і перець червоний гострий - по 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., коріандр - 1 ч. л., часник - 1 голівка; паприка - 2 ст. л., лаврове листя - 2-3 шт., перець запашний - 5-9 горошин.


6 правил для смачних пельменів

— 18 січня 2019 —

Здавалося б, пельмені - одне з найпростіших блюд. Вони підкуповують своєю універсальністю, особливо якщо приготовлені самостійно. Але зробити правильні пельмені - теж велике вміння.


Рецепти крему для еклерів

— 18 січня 2019 —

Авторство еклерів належить французам. Ці довгасті тістечка із заварного тіста люблять ласуни багатьох країн. І праві ті, хто вважають дуже важливим внутрішній зміст. Смак еклерів багато в чому залежить від начинки. Адже заварне тісто доволі прісне – воно робиться без цукру. А солодкий крем здатний зробити оптимальною комбінацію тіста й начинки.


Куряче філе із сиром і зеленню​

— 17 січня 2019 —

Куряче філе - 4 шт., сир - 200 г, зелень - 100 г (зелена цибуля, кріп або за смаком), куркума - 1/2 ч. л., часник - 2 зубки, молоко - 4 ст. л., рослинна олія (або вершкове масло) - 2 ст. л., панірувальні сухарі, сіль, чорний мелений перець.


Шинка, запечена в тісті

— 17 січня 2019 —

1 кг копченої відвареної шинки, 600 г борошна, 20 г свіжих дріжджів, 1/2 ч. л. солі, щіпка цукру, 300 мл теплої води, 1 яйце.


Буженина зі свинини й курки

— 17 січня 2019 —

Свинина (шия) - 1-1,5 кг, філе куряче - 1-2 шт., сіль - 2 ч. л., приправа для свинини - 2 ч. л., чебрець (будь-яка пряна трава) - 1 ч. л., перець чорний - 1 ч. л., олія рослинна - 50 мл, часник - 5-6 зубків.


Імбирний чай: три нескладні рецепти

— 17 січня 2019 —

Імбир активно спалює калорії, лікує застуду й тонізує організм. Саме тому він - головний герой осені й важливий компонент зимових напоїв.


Курячий паштет по-домашньому

— 4 січня 2019 —

500 г курячої печінки, 1 куряче філе, 2 курячих стегна, 1 середня морквина, 1 цибулина, 150 г вершкового масла, 50-70 мл вершків, 2 ст. л. коньяку/віскі, 2 ст. л. цукру, 2 шт. яєць, сіль, перець - за смаком.


Пряничний будиночок

— 4 січня 2019 —

Подаруйте диво дітям і створіть казкову атмосферу новорічних свят, приготувавши будиночок із імбирного тіста. Готовий будиночок буде радувати своєю красою не тільки вдень, а й надвечір, якщо всередині запалити ліхтарик. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс