Кулінарія

Котлетки з курки й плавленого сирка

— 4 липня 2019 —

1 відварене куряче філе, 2 яйця, 1 плавлений сирок, 0,5 ч. л. паприки, 1 зелена цибуля, 0,5 ч. л. солі, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. майонезу, перець - за смаком.


М’ясний пиріг з лаваша

— 4 липня 2019 —

Лаваш тонкий, м’ясо (будь-яке або фарш) - 400 г, морква - 1 шт., цибуля ріпчаста, зелень, кефір - 1,5 ст., яйце - 1 шт., сир (твердий) - 200 г.


Літо в банці

— 4 липня 2019 —

Готуємо кабачкове лечо та пікантну пасту із часникових стрілок.


Рецепти смачних і простих запіканок

— 4 липня 2019 —

Ці рецепти апетитних запіканок, вам обов’язково захочеться приготувати знову й знову.


Кабачки смажені із часниковим соусом

— 22 червня 2019 —

Кабачки – 4 шт. Для соусу: часнику - 1/2 голівки, зелень - 2 ст. л., товчені горіхи - 2 ст. л., рослинна олія - 3 ст. л., сіль, мелений чорний перець - за смаком.


Курячі котлети із броколі й кропом

— 22 червня 2019 —

Куряче філе - 700 г, броколі - 250 г, куряче яйце - 1 шт., пшеничне борошно - 2 ст. л., часник - 2-3 зубчика, кріп - 1 пучок, сіль – за смаком, суміш мелених перців - щіпка, приправа для курки - 0,5 ч. л., рослинна олія - 75 мл.


Абрикосовий пиріг із секретом

— 22 червня 2019 —

0,5 кг абрикосів; 140 + 50 г цукру; 180 г борошна; 140 г вершкового масла; 3 яйця; 60 мл молока; 1 ч. л. розпушувача для тіста; щіпка солі; ванілін, кориця за смаком.


Варення із чорниці з лимоном

— 22 червня 2019 —

Варення із чорниці з лимоном напевно стане одним вашим улюбленим смаколиком відразу після того, як ви його покуштуєте. Насичений смак ягід і кислинка, яку надає лимон, скорять будь-якого, а особливо смачним вийде чорничний торт або кекси із чорничним кремом.


Ванільне морозиво

— 21 червня 2019 —

500 мл молока 3,2%, 1 стр. ванілі (насіння), 50 г цукру, 5 жовтків, 110 г цукрової пудри, 300 г вершків 35%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс