Кулінарія

Холодні супи

— 8 липня 2021 —

Спекотний день – саме час для холодного супу, який прекрасно втамовує спрагу. Холодні супи готують на хлібному квасі, на буряковому або іншому овочевому відварі (буряковий відвар можна попередньо заквасити).


Не одним варенням: два рецепти вишневого соусу

— 8 липня 2021 —

Традиційний вишневий компот і варення з вишні готують багато господарок. А от вишневий соус готують із неї рідше, а дарма. За своїми смаковими якостями він перевершує магазинні томатні кетчупи, а стравам надає особливу ізюминку.


Тортильї, мексиканські коржі

— 27 червня 2021 —

Вода тепла – 120 мл, масло вершкове – 30 г, борошно пшеничне – 230 г, сіль – 1 ч. л.


Полуничні чіпси

— 27 червня 2021 —

Красиві пластинки висушеної полуниці можна їсти просто так, використовувати для прикраси десертів і випічки або додавати в кашу.


Риба в лаваші

— 27 червня 2021 —

Рибне філе - 500 г, сіль - до смаку, перець чорний мелений - до смаку, цибуля - 1-2 шт., помідори - 1-2 шт., сметана - 200 г, рослинна олія - 3 ст. л. + для змазування, лимонний сік  - 1 ст. л., гірчиця - 1 ст. л., тонкий лаваш - 1 шт., кунжут - 1-2 ч. л.


Прості кекси на сметані

— 27 червня 2021 —

Яйця - 2 шт., сіль - 1 щіпка, цукор - 180-200 г, сметана - 180 г, ванільний цукор - 1 пакетик, вершкове масло або маргарин - 150 г, борошно - 200 г, сода - 1/2 ч. л.


5 головних помилок при засолюванні огірків: як не зіпсувати закуску

— 27 червня 2021 —

На початку літа, багато господинь починають підготовку до сезону заготівок та консервації. Приготування малосольних чи солоних огірків - то проста справа. Однак, виявляється, дуже часто недосвідчені господині при цьому допускають значні помилки.


Лемінгтон – австралійський бісквітний десерт

— 24 червня 2021 —

Для бісквіта: яйця - 5 шт., цукор - 160 г, борошно - 170 г.


Класична арахісова паста

— 24 червня 2021 —

Арахіс – 300 г, сіль – 1/2-1 ч. л., цукор або мед – 1-2 ч. л., рослинна олія – 1-2 ст. л.


Курячі грудки в маринаді з песто

— 24 червня 2021 —

Курячі грудки - 2 шт., для песто: пучок базиліка - 20 г, часник - 1 зубок, пармезан або аналогічний витриманий сир - 20 г, рослинна олія - 60 мл, сіль - до смаку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс