Кулінарія

Запіканка з кабачків з яйцями й сиром

— 23 липня 2021 —

Невеликі кабачки - 2-3 шт., сир - 100 г, яйця - 4 шт., молоко - 250 мл, сіль - до смаку, перець - до смаку, олія рослинна - 1 ст. л., цибуля зелена - до смаку.


Вишневий соус до птиці

— 23 липня 2021 —

Заготовлюючи вишню в зиму, необов’язково робити з неї соус, можна закрити ягоду у власному сокові або заморозити в холодильнику. Прийде час, і ви швидко приготуєте соус із замороженої ягоди. Один з таких рецептів вишневого соусу до качки ми й пропонуємо. До речі, качка може бути замінена індичкою або куркою. Для страви нам знадобляться:


Рецепти пирогів з літніми ягодами й фруктами

— 19 липня 2021 —

НАРІЗНИЙ ВИШНЕВИЙ ПИРІГ


Сирники з манною крупою

— 11 липня 2021 —

Сир кисломолочний (5-9%) - 400 г; манна крупа - 50 г; цукровий пісок - 50 г; рисове борошно - 50 г; куряче яйце - 1 шт.; ванілін - 2 г; рафінована рослинна олія - 20 мл.


Котлети з тріски із сиром і картоплею

— 11 липня 2021 —

Картопля - 400 г, сіль - до смаку, вершкове масло - 3 ст. л., філе тріски - 450 г, мелений чорний перець - до смаку, вустерський соус - 1 ч. л., гірчиця - 1 ст. л., яйце - 1 шт., зелена цибуля - 3 стебла, петрушка - 1/2 пучка, твердий сир - 150 г, панірувальні сухарі - 2 ст., рослинна олія - 1,5 ст. л.


Рослинне молоко в домашніх умовах

— 11 липня 2021 —

Протипоказання до вживання молока - не привід відмовитися від молочного смаку. У природі існує його рослинна альтернатива. Причому «подоїти» рослини можна в себе вдома, тобто приготувати рослинне молоко самостійне. 


Заготовки з чорної смородини: як приготувати варення, джем і желе

— 11 липня 2021 —

Сезон чорної смородини настає в липні. Ця ягода багата на пектин, а, значить, з неї виходять прекрасні варення, джеми і желе. Але найвідоміша заготовка – чорна смородина, перетерта з цукром.


Торт медовик бісквітний

— 8 липня 2021 —

Тісто: яйце куряче - 4 шт.; цукор - 130 г; мед - 100 г; сода - 1 ч. л.; масло вершкове - 40 г; борошно пшеничне - 300 г. Крем: сметана (жирність не менш 20%) - 400 г; цукор - 130 г; ванілін - до смаку.


Класична капоната

— 8 липня 2021 —

Баклажан - 1-2 шт., сіль - до смаку,оливкова олія - 4 ст. л., селера - 2 стебла, цибуля - 1 шт., часник - 1 зубок, томати у власному сокові - 300 г, оливки без кісточок - 12 шт., каперси - 1,2 ст. л., томатна паста - 1 ст. л., сушене орегано - 1 ч. л., червоний винний оцет - 2 ст. л., цукор - 2 ч. л., мелений чорний перець - до смаку, петрушка або базилік - до смаку.


Чуррос із шоколадним соусом

— 8 липня 2021 —

Тісто: вода - 300 мл; цукор - 7 г; сіль - 3 г; масло вершкове - 50 г; борошно пшеничне - 150 г; яйце куряче - 200 г (приблизно 4 шт.); олія рослинна - для фритюру. Обсипка: кориця (мелена) - до смаку; цукор - до смаку. Шоколадний соус: шоколад - 100 г; лікер - 30 мл; вершки (жирність 10%) - 50 мл.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс