Кулінарія

Суп пюре із броколі

— 31 жовтня 2020 —

Вода - 1,5 л; броколі - 600 г; картопля - 3-4 бульби; біла цибуля - 1-2 голівки; часник - 1-2 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; суміш прованських трав - 1 ч. л.; свіжа петрушка - 1 пучок.


Печериці, фаршировані куркою й сиром

— 31 жовтня 2020 —

Свіжі печериці - 350 г; варене куряче філе - 150 г; сир фета - 75 г; в’ялені томати - 50 г; твердий сир - 100 г; оливкова олія - 25 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений часник - 0,25 ч. л.; копчена паприка - 0,25 ч. л.; свіжий кріп - 1 маленький пучок.


Як приготувати сало: 4 рецепта від класики до екзотики

— 31 жовтня 2020 —

Із приходом холодів усе частіше хочеться чогось ситного: смачної ковбаски, м’яса або ж шматочок ніжного пікантного сала на скибочці темного хліба, так під картопельку, з квашеною капусткою і огірком. Сьогодні в нашій добірці рецептів розкриваємо всі самі смачні рецепти засолювання сала в домашніх умовах.


Як приготувати буженину

— 24 жовтня 2020 —

Соковита, ароматна, зі спеціями, запечена в духовці або приготовлена в мультиварці – ніжна буженина, яка з першого шматочка тане в роті. І як виявилося, рецептів її готування незліченна кількість. Хочете із соєвим соусом і медом? Будь ласка! Із квасом і м’ятою? Запросто! А як щодо пива, імбиру і яблука?


Гарбузові кекси з горіхами

— 18 жовтня 2020 —

М’якоть гарбуза - 300 г, яйця - 2 шт., цукор - 175 г, рослинна олія - 100 г, мелена кориця - 1/2 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., розпушувач - 1 ч. л., борошно - 300 г.


Салат з курки, винограду й волоських горіхів

— 18 жовтня 2020 —

Куряче філе - 350 г; курячі яйця - 3 шт.; твердий сир - 100 г; яблуко - 1 шт.; виноград - 150 г; волоські горіхи - 50 г; рослинна олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа карі - 0,5 ч. л.; майонез - 2-3 ст. л.; свіжа петрушка - 2-3 гілочки для прикраси.


Харчо зі свинини

— 18 жовтня 2020 —

Вода - 2 л; свинина - 300 г; довгозернистий рис - 200 г; ріпчаста цибуля - 2 голівки; морква - 1 шт.; свіжий помідор - 1 шт.; ядерця волоських горіхів - 50 г; томатна паста - 50 г; часник - 2-3 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль - за смаком; мелений коріандр - 0,5 ч. л.; хмелі-сунелі - 0,5 ч. л.; чорний духмяний перець - 3 горошини; лавровий лист - 2 шт.; свіжа петрушка або кінза - 1 пучок.


7 секретів приготування пухкого омлету

— 17 жовтня 2020 —

Омлет є одним із самих популярних варіантів сніданку: просто, швидко й смачно. Однак чому тоді у багатьох господарок, здавалося б, елементарна страва виходить пласкою і сухою? Можливо, вони просто не знають про важливі нюанси? Кухарі діляться секретами, як приготувати по-справжньому смачну й ніжну страву, яка буде танути в роті.


4 методи, які допоможуть зробити навіть жорстке м’ясо максимальне м’яким

— 9 жовтня 2020 —

Жорстке м’ясо – це далеке не той продукт, що здатний порадувати людей за столом. Але якщо вам попався саме такий шматок, не варто зневірятися. Тверде м’ясо можна зробити максимально м’яким за допомогою одного хитрого способу, використовуваного нашими бабусями й мамами. Єдиний момент, що застосовувати його можна не до будь-якого м’яса. Отже, настав час поповнювати знаннями свою кулінарну скарбничку.


Гарбуз із м’ясом у духовці

— 4 жовтня 2020 —

Гарбуз - 1 шт., м’якоть свинини - 200 г, цибулина - 1 шт., морква - 1 шт., томатна паста - 2 ст. л., коріандр - 1 дрібка, рослинна олія - за смаком, сіль - за смаком, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс