Кулінарія

Куряче філе, запечене в ананасі

— 23 травня 2021 —

Ананас, 1 куряче філе, 3 ст. л. соєвого соусу, 200 г сиру.


Тертий пиріг

— 23 травня 2021 —

2,5 ст. борошна, 1 пачка маргарину (200 г), 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 0,5 ч. л. соди, 2 ст. л. майонезу, 1 ст. л. соку лимона, 0,5 ст. не дуже рідкого варення або повидла.


Картопля, запечена із сирною начинкою

— 23 травня 2021 —

Картопля (велика) – 4 шт.; масло вершкове – 4 ч. л; сир чедер – 60 г; зелень – за смаком; сіль/спеції – за смаком.


Кілька спецій та продуктів, які добре смакують з кавою

— 23 травня 2021 —

Кавові сноби переконані, що додавати у напій щось, крім кави і води, не можна, інакше зіпсуєьтся її смак. Якщо ви до них не належите, закликаємо до експериментів. Каву часто бояться поєднувати з чимось ще, крім традиційних кориці, шоколаду і вершків, проте цей напій не менш універсальний, ніж чай. Розповімо, які спеції або продукти можна додати у ранкову чашку кави, щоб зробити її ще кориснішою і урізноманітнити смак.


Гарячий бутерброд із сиром і зеленню

— 14 травня 2021 —

Зелена цибуля - 1 пучок, масло вершкове - 100 г, петрушка свіжа - 1 пучок, сир чедер - 500 г, хліб - 1 батон, часник - 2 зубки.


Горіхове печиво із джемом

— 14 травня 2021 —

Вершкове масло - 110 г, ванільний екстракт - 1/2 ч. л., варення/джем (на свій смак) - 1/2 ст., борошно - 140 г, горіхи (вибирайте на свій смак - волоські, фісташки, мигдаль або суміш) - 100 г, цукор - 50 г, яйце - 1 шт.


​Меренговий рулет

— 14 травня 2021 —

Для меренги: 8 білків (вагою 270 г), 400 г дрібного цукру, щіпка солі, 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю. Для крему: 200 мл жирних вершків (якщо тваринні, то не менш 35% жирності).


Булгур з індичкою й чорносливом

— 7 травня 2021 —

Філе індички - 350 г, цибуля - 2 шт., часник - 2 зубки, велика морква - 1 шт., чорнослив - 80 г, рослинна олія - 1 ст. л., мелений червоний перець - 1/2 ч. л., мелений чорний перець - 1/2 ч. л., зіра - 1/2 ч. л., куркума - 1/2 ч. л., сіль - за смаком, вода - 500-600 мл.


Свинячий рулет з яблуками й журавлиною

— 7 травня 2021 —

Свиняча корейка без кісток - 1 кг 360 г, сіль, перець - за смаком, грінки із пряностями - 1 ст., курячий бульйон - 1/2 ст., нарізані зелені яблука - 1 ст., сушена журавлина - 1/3 ст., смажені волоські горіхи, нарізані - 1/3 ст., нарізана цибуля-шалот - 1/4 ст., кленовий сироп - 2 ст. л., нарізаний розмарин - 1 ст. л.


Минтай у сметанному соусі

— 7 травня 2021 —

Свіжоморожений минтай - 2 шт.; твердий сир - 100 г; сметана жирністю 15-20% - 150 г; куряче яйце - 1 шт.; вода або овочевий бульйон - 250 мл; пшеничне борошно - 40 г; оливкова олія - 50 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для риби - 1 ч. л.; свіжий кріп - 1 пучок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс