Кулінарія

Черемша по-корейські

— 7 травня 2021 —

Свіжа черемша - 2 пучка; морква - 1 шт.; гострий перець - 1 стручок; оливкова олія - 50 мл; соєвий соус - 25 мл; винний оцет - 25 мл; приправа для моркви по-корейські - 1 ч. л.; цукор - 1 ч. л.; сіль - 0,5 ч. л.; лавровий лист - 2 шт.; чорний запашний перець - 3 горошини; гвоздика - 2-3 бутончики.


Ангельський бісквіт

— 7 травня 2021 —

Борошно - 140 г, крохмаль - 1 ст. л., цукрова пудра - 300 г, яєчні білки - 12 шт., ванільний екстракт - 1,5 ч. л., винний камінь - 1,5 ч. л., сіль - 1/2 ч. л.


Райндлінг: австрійський великодній пиріг

— 7 травня 2021 —

Райндлінг - здобний рулет з горіхами й попередньо замоченими в ромі або коньяку сухофруктами, який традиційно печуть на Великдень в Австрії.


Що робити, якщо дріжджове тісто не піднялося

— 7 травня 2021 —

Звичайно ж хочеться, щоб тісто вийшло з першого разу, але що робити якщо воно не підійшло? Не засмучуйтеся! Досвідчені хазяєчки радять випробувати три методи.


Що можна приготувати із кропиви

— 6 травня 2021 —

Кропиву багато хто вважає бур’яном, хоча насправді це цілюща трава, яку весною використовують і в кулінарії. В їжу додають кропив’яне листя, частіше - у якості приправи. Її кладуть у супи, салати, разом зі шпинатом, цибулею, ревенем і іншими рослинами використовують як начинку для пирогів.


Котлети із грибів

— 30 квітня 2021 —

Свіжі печериці - 350 г; курячі яйця - 2 шт.; твердий сир - 100 г; ріпчаста цибуля - 1 голівка; пшеничне борошно - 2 ст. л.; панірувальні сухарі - 1 ст. л.; оливкова олія - 50 мл; сіль - 0,5 ч. л.; чорний мелений перець - 0,25 ч. л.; сушений часник - 0,25 ч. л.; свіжа петрушка - 1-2 гілочки для прикраси.


Курча табака

— 30 квітня 2021 —

Ціле курча - 600-800 г, часник - 5 зубків, мелений чорний перець - за смаком, сіль - за смаком, рослинна олія - 100 мл.


Великодня паска з ізюмом

— 30 квітня 2021 —

Чорний і білий ізюм (по 70 г) залийте на ніч алкоголем (віски, коньяк, лікери - на ваш смак).


Три кращих рецепта глазурі для традиційної великодньої випічки

— 30 квітня 2021 —

Щороку відповідальні господарки готуються до прекрасного християнського свята - Великодню. Але, мало спекти смачну паску, яка вб’є наповал усіх гостей своєю м’якістю й легкістю, її ще потрібно красиво оформити!


Готуємося до Світлого Христового Воскресіння. Рецепти сирної паски

— 16 квітня 2021 —

Смачні класичні десерти з яйцями й без, а також незвичайні варіації зі згущенкою, шоколадом, желатином і вишнею.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс