Кулінарія

Крильця в липкій медовій глазурі

— 6 вересня 2020 —

0,9 кг курячих крил, 2 ст. л. оливкової олії extra-virgin, 2 ст. л. вершкового масла, 0,5 ст. меду, насіння кунжуту, для посипання, 1 ст. слабо соленого соєвого соусу, 1 ст. л. тертого свіжого імбиру, 2 ст. л. порубаних свіжих листів кінзи, 2 зубки часнику, здрібнених, сік половини лимона.


Готуємо їжу на вугіллі

— 6 вересня 2020 —

Якщо ви відправилися на природу або пішли в похід, вам там, швидше за все, доведеться готувати собі їжу на вугіллях. У багаття ви можете зігрітися, а от щоб одержати вугілля, прийде почекати. Якщо їх у достатній кількості не буде, про якість приготовленої на них їжі можна забути.


Аджика з баклажанів

— 29 серпня 2020 —

Помідори - 600 г; баклажани - 300 г; болгарський перець - 300 г; часник - 6 зубків; гострий перець - 1 стручок; рослинна олія - 75 мл; столовий оцет 9% - 30 мл; крупна поварена сіль - 1 ч. л.; цукор -1 ст. л.


Цвіклі - гостра закуска з буряка

— 29 серпня 2020 —

Буряк - 300 г, хрін тертий - 1 ст. л., сік лимона - 2 ст. л., кунжутна олія - 2 ст. л., петрушка - за смаком, кмин - 1/2 ч. л., перець - за смаком, цукор - 1 ч. л., сіль - за смаком.


Курячі відбивні з ананасом

— 29 серпня 2020 —

1 кг курячого філе, 1 банка консервованого ананаса кільцями, 200 г твердого сиру, 2 яйця, борошно для панірування, чорний мелений перець, сіль - за смаком.


Баклажанові палички в клярі

— 29 серпня 2020 —

500 г баклажанів; 150 г твердого сиру; 1 яйце; 100 г панірувальних сухарів; 3-4 зубчики часнику; оливкова олія; сіль, чорний мелений перець, паприка й куркума за смаком.


Порадуйте себе взимку свіжими фруктами й овочами

— 29 серпня 2020 —

Найкращий і найбільш досконалий спосіб зберігання фруктів і овочів, який не псує їх харчову цінність і смакові якості,  - заморожування. А як  сезонні продукти швидкозаморожені фрукти і помідори просто незамінні. За домашніх умов для такого зберігання використовують побутові холодильники і морозильники, в яких  підтримується температура до мінус 18°С і нижче.


Рулет з грибами

— 22 серпня 2020 —

3,5 ст. борошна, 3 яйця + 3 жовтка, 200 г вершкового масла, 30 г свіжих або 15 г сухих дріжджів, 70 мл вершків (33%), 3 ст. л. цукру, 1,5 ч. л. солі. Для начинки: 400 г грибів, 1 цибулина, 2 зубки часнику, 2 гілочки чебрецю, 2 ст. л. пряженого масла, сіль, свіже мелений чорний перець.


Овочеві оладки з фетою

— 22 серпня 2020 —

Кабачок - 1 шт., морква - 1 шт., цибуля (маленька) - 1 шт., кріп - 1 пуч., сир фета - 150 г, яйця - 2 шт., пшеничне борошно - 2-3 ст. л., йогурт - 150 г, часник - 1 зуб., сіль, чорний перець (мелений) - за смаком, соняшникова олія.


Баклажанні голубці

— 22 серпня 2020 —

Свинина - 300 г, баклажан - 4 шт., морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., рис - 1 ст., помідор (великий) - 4 шт., перець болгарський - 1 шт., базилік (зелений або фіолетовий) – 2-3 гілочки, селера черешкова - 3 шт., часник - 1 зуб., бульйон (курячий) - 1 ст., коріандр (мелений) - 0,5 ч. л., перець чорний (мелений) - за смаком, сіль, цукор - 1 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс