Кулінарія

Мариновані огірки по-японськи

— 17 вересня 2021 —

Огірки - 1 кг; імбир - 50 г; соєвий соус - 4 ст. л; винний або яблучний оцет - 2 ст. л; цукор - 2 ч. л.


Сальса Піко-де-Гальо

— 17 вересня 2021 —

Помідор - 200 г, перець солодкий - 80 г, перець чилі - 2 шт., цибуля ріпчаста - 40 г, лимон - 40 г, часник - 4 зубчики, петрушка - 10 г, кінза - 10 г, оливкова олія - 40 мл, сіль, цукор, чорний перець мелений.


Гарбузовий кекс

— 17 вересня 2021 —

Борошно - 200 г, натертий гарбуз - 200 г, цукор - 70 г, соняшникова рафінована олія - 70 г (3,5 ст. л.), апельсиновий фреш - 80 мл (4 ст. л.), цедра одного апельсина, розпушувач - 10 г (2 ч. л. з гіркою), фініки - 50 г, мигдальні слайси - 30 г (3 ст. л.).


Що приготувати з обліпихи

— 17 вересня 2021 —

Обліпиха - терпка ягода, що нагадує апельсин, змішаний з лимоном, з додатковим відтінком персика, ананаса й навіть маракуйї. В осінньому меню багатьох ресторанів присутні десерти (наприклад, шербети, що освіжають), соуси до смаженого м’яса, чай з обліпихою, морси.


М’ясні баклажани

— 13 вересня 2021 —

200 г фаршу; 1 цибулина; 2 зубки часнику; 1 ч. л. солі; чорний перець, чебрець, паприка; 1/2 ст. л. борошна; 3 ст. л. олії; 2 баклажана; 1 ст. л. солі; 2 л води; олія для смаження (необов’язково, якщо готовити в духовці). Для соусу: 2 ст. л. томатної пасти; 1/2 ч. л. солі; 300 мл води.


Індичка у вершковому соусі

— 13 вересня 2021 —

Грудки індички - 500 г, стручкова квасоля - 400 г, вершкове масло - 30 г, масло рослинне - 2 ст. л., сіль - до смаку, перець - до смаку, зелень - до смаку, вершки 20% - 250 мл, гірчиця зерниста - 1 ст. л., цибулина шалот - 1 шт., часник - 2 зубки, перець - до смаку.


Тарт із жимолостю

— 13 вересня 2021 —

Пісочна основа: борошно пшеничне - 200 г; масло вершкове - 100 г; пудра цукрова - 50 г; яйце куряче - 1 шт.; сіль - 1 щіпка; вода крижана - 1 ст. л.


Фрітата: простий спосіб відчути себе в Італії

— 13 вересня 2021 —

Фрітата - традиційний італійський омлет з начинками з ковбасок, сиру, овочів або м’яса. Селянська фрітата готується з цибулею-пореєм і ароматним сиром пармезан. По класичному італійському рецепту її спочатку смажать на плиті, а потім доводять до готовності в духовці. Приготувати фрІтату в домашніх умовах і подати страву на сніданок - простий спосіб відчути себе в Італії.


Кабачковий пиріг із шинкою

— 4 вересня 2021 —

На форму 21 см: кабачки - 350 г, рослинна олія - 80 г, молоко - 80 г, яйця - 2 шт., напівтвердий сир - 100 г, шинка - 150 г, борошно - 250 г, розпушувач - 1,5 ч. л., чорний мелений перець - 1/4 ч. л., сухий часник - 1/2 ч. л., сіль - 1/2 ч. л.


Вівсяний млинець із фруктами і ягодами

— 4 вересня 2021 —

Яйця - 2 шт., молоко - 2 ст. л., вівсяні пластівці швидкого приготування - 3 ст. л., сіль - 1 щіпка, рослинна олія - 1/2-1 ч. л., сезонні фрукти і ягоди - до смаку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс