Кулінарія
Картопляні пироги із грибами
— 14 червня 2020 —
Для тіста: 5-6 середніх картоплин, 2 яйця, 50 г твердого сиру, 2 ст. л. з гіркою борошна, сіль - за смаком. Для начинки: 800 г білих грибів, 2 середніх цибулини, гарний пучок кропу, сіль, перець - за смаком, рослинна олія + вершкове масло для смаження.
Свіжі ягоди протягом року
— 14 червня 2020 —
Щоб можна було ласувати ягодами круглий рік, заморозьте їх. Адже ягоди - це джерело вітамінів і просто ласощі. Для заморозки відберіть ягоди більші, неушкоджені, не пом’яті і не переспілі. При правильному заморожуванні і дотриманні всіх необхідних умов зберігання ягоди практично завжди зберігають свій зовнішній вигляд і природні властивості.
Вишневий пиріг зі штрейзелем
— 12 червня 2020 —
Тісто (на форму 26 см): борошно - 150 г, цукор - 100 г, яйця 1 шт., вершкове масло - 100 г, щіпка солі, щіпка ваніліну, розпушувач - 1/4 ч. л. Штрейзель: борошно - 150 г, цукор - 100 г, ванільний цукор - 1 ч. л. вершкове масло - 100 г. Начинка: вишня без кісточки - 600 г, цукор - 120 г, кукурудзяний крохмаль - 30 г.
Булгур з овочами
— 12 червня 2020 —
Вода - 3 ст.; булгур - 1,5 ст.; морква - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; ріпчаста цибуля - 1-2 голівки; часник - 3 зубки; свіжий (заморожений) зелений горошок - 100 г; помідори черрі - 3-5 шт.; оливкова олія - 50 мл; зіра - 1 ч. л.; мелена паприка - 1 ч. л.; сіль - за смаком; свіжа петрушка - 1 пучок.
Деруни із сиром
— 12 червня 2020 —
Картопля - 2 великих бульби; твердий сир - 100 г; куряче яйце - 1 шт.; пшеничне борошно - 2 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; мелена паприка - 0,25 ч. л.; оливкова олія - 50 мл; свіжа петрушка - 1 пучок.
Як приготувати окрошку?
— 12 червня 2020 —
Окрошка – популярний і неймовірно смачний суп, який у багатьох людей асоціюється з відпочинком, теплом і наступаючим літом. Готують окрошку на квасі і на кефірі. Але щоб приготувати ідеальну окрошку, необхідно знати певні секрети.
Рис із м’ясом і овочами
— 30 травня 2020 —
Філе індички - 400 г, суміш овочів (броколі, спаржева квасоля) - 150 г, рис - 1 ст., оливкова олія - 2-3 ст. л., вода - 2 ст., куркума - 1 ч. л., спеції для плову, сіль - за смаком.
Курка в сметані
— 30 травня 2020 —
На 2-3 порції: 1/2 курки (або 1 кг стегенець); 1/2 ч.л. солі; 1/2 ч.л. приправи каррі; 2 ст.л. олії; 2 середні цибулини; 1/2 ст.л. борошна; 100 г сметани 20% жирності; сіль, чорний мелений перець - за смаком; 2 шт. лаврового листа.
Лагман зі свининою
— 30 травня 2020 —
На 6 порцій: свинина (традиційно використовують баранину або яловичину) - 1 кг; картопля - 3 шт.; помідор - 2 шт.; морква - 2 шт.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; томатна паста - 2 ст. л.; локшина - 500 г; приправа - часник, чорний перець; вода; сіль за смаком; зелень (будь-яка за бажанням).
Кабачкові рецепти
— 29 травня 2020 —
Добірка простих рецептів самих смачних блюд з кабачків: запіканка, ніжні запечені завиванці з кабачків з пікантною начинкою, пишний закусочний кекс.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |