Кулінарія

Вінегрет з морською капустою

— 23 січня 2022 —

Буряк - 2 шт., морква - 1 шт., вода - 1 ст. л., яблучний оцет - 2 ст. л., цукор - 1 ч. л., сіль - до смаку, ріпчаста цибуля - 1/2 шт., маринована морська капуста - 250 г, зелена цибуля - 1/2 пучка, консервований зелений горошок - 200 г, мелений чорний перець - до смаку, рослинна олія - 3-4 ст. л.


На десерт або закуску

— 23 січня 2022 —

Готовимо повітряні профітролі з різними начинками.


Курка з картоплею в рукаві в духовці​

— 16 січня 2022 —

Курячі стегенця - 4 шт.; картопля - 1 кг; часник - 1-2 зубки; сметана - 50 г; рослинна олія - 50 мл; лавровий лист - 1 шт.; сіль - 1 ч. л.; чорний мелений перець - 0,25 ч. л.; приправа для курки - 0,5 ч. л.; свіжа зелень - 2-3 гілочки для прикраси.


Суп з горбуші з рисом

— 16 січня 2022 —

Горбуша - 500 г, вода - 2 л, ріпчаста цибуля - 1 шт., лавровий лист - 1 шт., запашний перець горошком - 3-4 шт., картопля - 2 шт., болгарський перець - 1/2 шт., морква - 1 шт., рис - 50 г, сіль - до смаку, рослинна олія - 1 ст. л., петрушка - 3-4 гілочки.


Кисіль із журавлини із крохмалем

— 16 січня 2022 —

Журавлина - 300 г, цукор - 200 г, крохмаль - 3 ст. л., вода - 1 л плюс 1 склянка для розведення крохмалю.


Здерти три шкіри. Як правильно готувати кальмара

— 16 січня 2022 —

Ми всі відмінно знаємо про користь морепродуктів: у них багато йоду, високий зміст корисних жирних кислот, це відмінні джерела білка, який до того ж добре засвоюється. Тому рибу й морепродукти рекомендують їсти хоча б два рази в тиждень. Кальмари - один із кращих джерел білка навіть серед морепродуктів, до того ж кальмар не коштує скажених грошей у магазині - це один із самих доступних морепродуктів.


Як правильно варити пшеницю на кутю. Кулінарні правила та секрети

— 16 січня 2022 —

Кутю традиційно подають напередодні Різдва (6 січня), напередодні Старого Нового року (13 січня) та Хрещення (18 січня). Традиційна різдвяна кутя готується з пшениці, маку, волоських горіхів, родзинок та меду. Предки вважали, чим смачнішою вона буде, тим багатшим буде рік.


Оладки курячі

— 26 грудня 2021 —

Куряче філе - 350 г; твердий сир - 100 г; болгарський перець - 1 шт.; куряче яйце - 1 шт.; пшеничне борошно - 30 г; майонез або йогурт - 30 г; рослинна олія - 75 мл; сіль - 0,5 ч. л.; суміш мелених перців - 0,25 ч. л.; приправа для курки - 0,5 ч. л.; зелена цибуля - 1 пучок; свіжа петрушка - для прикраси.


Рулет з лаваша

— 26 грудня 2021 —

Ковбаса або шинка - 100-150 г, зелень - 1 невеликий пучок, тонкий лаваш - 1 шт., майонез - до смаку, морква по-корейськи - 100-150 г.


Салат «Куля»

— 26 грудня 2021 —

Шинка - 300 г; курячі яйця - 4 шт.; твердий сир - 150 г; кисло-солодке яблуко - 1 шт.; гранат - 1 шт. для прикраси; часник - 1 зубок; волоські горіхи - 0,5 ст.; сіль і чорний мелений перець - до смаку; майонез - 75 г; свіжа петрушка - 5 гілочок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс