Кулінарія
Курячий рулет із сиром
— 30 липня 2014 —
1 курка (вагою близько 2 кг), 100 г сиру, 50 мл соєвого соусу, спеції - за смаком, 4 пакетики сухого желатину.
Найсмачніші пампушки до українського борщу
— 30 липня 2014 —
Тепла вода - 1 скл., цукор - 1 ст. л., дріжджі (сухі, швидкодіючі) - 11 г, борошно - 3 скл., олія рослинна - 3 ст. л., сіль - 1/2 ч. л., часник, зелень, рослинне або розтоплене вершкове масло.
Солодкий та болгарський: прості й вишукані страви з перцю
— 30 липня 2014 —
Пропонуємо вам прості, але, проте, вишукані рецепти. Основу цих страв складає болгарський перець, що дуже насичений вітаміном С (за його кількістю перець посідає перше місце серед овочів), та відповідно корисний і живильний. Вміст вітаміну С в перці більший, ніж у полуниці, і майже стільки ж, скільки в смородині. Найбільше вітаміну С міститься в основі плода, біля плодоніжки, тому потрібно видаляти тільки насіння та хвостик. Намагайтеся якнайбільше вживати перець у сирому виді - адже при тепловій обробці він втрачає частину вітамінів.
Млинчики із зеленню
— 23 липня 2014 —
2 яйця, 1,5 склянки теплого молока, 1 склянка борошна, 150 г твердого сиру на дрібній тертці, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. л. розпушувача, 1 ст. л. рослинної олії, невеликий пучок рубаної зелені.
Пісто (овочі тушковані по-іспанськи)
— 23 липня 2014 —
2 цукіні, 2 баклажани, 2 солодких перці, 1 ріпчаста цибуля, 2 зубки часнику, 4 помідори, 50 г маслинової олії, 1 пучок базиліку, 2 варені яйця, 1 ч. ложка меленої паприки, 1/2 ч. ложки меленого насіння кмину, 1/4 ч. ложки меленої гвоздики.
Рибні кульки в листковому тісті
— 23 липня 2014 —
Листкове тісто - 450 г, рибне філе - 400 г, цибулина - 1 шт., жовток яєчний для змащення, сіль.
Сирні страви
— 23 липня 2014 —
Користь сиру для організму дуже велика. Сир, а так само страви з нього, упорядковує обмін речовин, а мінеральні речовини в його складі є незамінними для зміцнення кісток і поліпшення роботи нервової системи. У ньому міститься безліч білків, молочні жири, солі кальцію та фосфору (завдяки яким сирні білки краще інших перетравлюються) і ліпотропні (що розчинюють жир у клітинах) речовини.
Як приготувати морозиво в домашніх умовах
— 22 липня 2014 —
На вулиці вже давно справжнє літо. У розпал дня спека може стояти така, що тільки й думаєш про те, як би сховатися в тіні й випити або з’їсти що-небудь прохолодне. Звичайно, у першу чергу в голову приходить думка про літній продукт номер один – морозиво. Можна по звичці купити його в магазині. А можна витратити небагато часу й порадувати себе, а також усіх членів своєї родини, таким вишуканим кулінарним десертом, як морозиво в домашніх умовах.
Лоранський пиріг з куркою та грибами
— 28 травня 2014 —
Тісто: 50 г вершкового масла розм'якшеного, 1 яйце, 3 ст. л. холодної води, 1/2 ч. л. солі, 200 г борошна.
Начинка: 300 г курячого філе, 300 г печериць, 1/2 цибулини, сіль, перець, мускатний горіх за смаком.
Заливання: 170 мл вершків 20%, 2 яйця, 150 г тертого сиру.
Сирний суп з куркою
— 28 травня 2014 —
400 г курячого філе, 2 картоплини, 1 велика морквина, 180 г плавленого сиру, 2 літри бульйону або води, зелень, лавровий лист, запашний перець горошком, сіль, перець.
1 | ... | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |