Кулінарія

Маринований кавун

— 21 серпня 2013 —

Кавун, перець запашний  горошком, листя вишні або смородини; для заливання: вода - 2 л, цукор - 3 ст. л., сіль - 2 ст. л., оцтова есенція (70%) - 1,5 ч. л.


Хліб бездріжджовий на заквасці

— 21 серпня 2013 —

Цей хлібець на  заквасці з винограду зовсім без дріжджів. За смаком нагадує чіабату.


Грибна ікра

— 21 серпня 2013 —

600 г печериць, червоний солодкий перець, велика морквина, цибулина, сіль, перець - за смаком, базилік сушений, 2-3 ст. л. рослинної олії


Смачний сливовий соус до м'яса

— 21 серпня 2013 —

1 кг слив, 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 колечко перцю чилі, 5 горошин запашного перцю, 3 горошини чорного перцю, 2 зубочки часнику, 0,5 ч. л. сушеного меленого імбиру, 0,5 ч. л. насіння коріандру, 0,5 ч. л. насіння кмину, 1 пучок свіжої петрушки.


Баклажани з куркою і сиром

— 21 серпня 2013 —

Баклажан - 750 г, куряча грудка - 550 г, сир моцарела - 80 г, олія соняшникова - 15 г, цибуля ріпчаста - 200 г.


Млинці з кукурудзяного борошна

— 21 серпня 2013 —

Млинчики з кукурудзяного борошна виходять золотавими, їх можна подавати з усілякими солодкими соусами, сиропами, рідким медом, джемом, морозивом і ягодами. Пекти такі млинчики трохи складніше, ніж просто пшеничні, але при наявності гарної сковороди й акуратності все виходить прекрасно.


Відкриті пироги

— 21 серпня 2013 —

Принадність і виняткова користь відкритого пирога - його універсальність і якість. Універсальність - тому що можна вибрати один  рецепт і хоч щодня змінювати начинки. І щоразу буде виходити нова страва. А якість - тому що з відкритим пирогом важко помилитися.


Салат з моркви і яблука

— 14 серпня 2013 —

2 морквини, 2 яблука, 1 апельсин, 2-3 ст. л. ізюму, 2-3 ст. л. волоських горіхів, 1 ч. л. меду.


Яблучна галета

— 14 серпня 2013 —

Для тіста: 200 г борошна, 100 г вершкового масла з морозилки, 1/4 ч. л. солі, 1/2 ч. л. розпушувача, 1,5 ст. л. цукру, 1 яйце, 1-2 ст. л. крижаної води, 1 ст. л. ванільного цукру.
Для начинки: 3 великих яблука, 2-3 ст. л. цукру. За бажанням можна додати: корицю, горіхи, ізюм і т.п.


Рагу зі свинини з яблуками

— 14 серпня 2013 —

600 г свинини, 3 ст. л. борошна, сіль і перець за смаком, 1 середня цибулина, 500 мл курячого бульйону, 500 мл води, 1 ст. л. гірчиці, 200 г капусти, 300 г картоплі, 2 зелених яблука з міцною м'якоттю, 2 ст. л. нарубаної петрушки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс