Кулінарія

Гречаники

— 30 червня 2016 —

500 г м'яса; 150 г гречаної крупи; 2 яйця; 2 цибулини; 200 г томатного соусу; сіль, перець - за смаком; борошно для панірування; рослинна олія для обсмажування.


Кавова панакота

— 30 червня 2016 —

150 мл молока, 180 мл сметани 15% (вершків 33%), 4 ч. л. цукру, 2 ч. л. розчинної кави, 1 жовток, 20 г желатину, 1 ч. л. ванільного цукру.


Картопелька "Швидкісна"

— 30 червня 2016 —

3 картоплини, 2 яйця, сіль, перець, приправи - за смаком, рослинна олія для смаження.


Смажений лаваш з ковбасою і сиром

— 30 червня 2016 —

Лаваш - 2 шт., сирок плавлений ("бурштиновий" ) - 100 г, печериці (мариновані) - 100 г, сир голландський - 200 г, ковбаса (варено-копчена) - 200 г, сметана - 2 ст. л., -олія рослинна (для смаження) - 80 мл.


Ревінь: овоч зі смаком яблука й полуниці

— 30 червня 2016 —

Ревінь - надзвичайна рослина! Його їстівна частина - стебло, а листя вважається отрутним! З погляду ботаніки, це овоч, однак рецепти страв з ревенем найчастіше зустрічаються в розділах десертів і солодкої випічки, що не дивно: кислувато-пряний смак ревеню дивовижним чином нагадує одночасно яблуко й полуницю.


Свинина, запечена в тісті

— 23 червня 2016 —

Свинина - 450 г, листкове тісто - 2 листи, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубки, шинка - 200 г, натертий сир - 100 г, яйце куряче - 1 шт., дижонська гірчиця, рослинна олія, сіль, чорний перець.


Домашній сир "Філадельфія"

— 23 червня 2016 —

Молоко - 1 л, кефір - 500 мл, яйце куряче - 1 шт., сіль - 1 ч. л., кислота лимонна - щіпка.


Рибний пиріг на швидку руку

— 23 червня 2016 —

Для тіста: кефір - 1 скл., 2-яйця, борошно - 1,5-2 скл., олія рослинна - 3 ст. л., сіль-0,5 ч. л. 
Для начинки: 1 банка консерви скумбрія і пучок зеленої цибулі.


Куряча запіканка з грибами

— 23 червня 2016 —

Грудинки курячі, порізані тонкими смужками товщиною 2-3 см - 4-5 шт., борошно - 1 чашка, олія маслинова - 6 ст. л., печериці - 500 г, цибуля ріпчаста, подрібнити - 1 шт., часник, подрібнити - 3 зубки, сіль і перець - за смаком.
Для соусу: масло вершкове несолоне - 3 ст. л., борошно - 3 ст. л., бульйон курячий - 1,5 скл., сік лимонний - 1 ст. л., молоко - 1/2 скл., вершки жирні - 1/2 скл.


Такі сонячні фрукти

— 23 червня 2016 —

Ось уже й перший місяць літа закінчується. Наступає час запашних абрикосів.  Але ж у нас, в Україні, їх росте безліч.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс