Кулінарія

Часниково-розмаринова олія

— 21 листопада 2012 —

330 мл маслинової олії, 3 головки часнику + 6 зубочків для прикраси, 3-4 гілочки розмарину + 2 для прикраси, 10 г суміші перцю горошком.


Пиріг з осінніми фруктами

— 14 листопада 2012 —

70 г мигдалю, 180 г цукру, 1 ч. л. меленої кориці, 120 г вершкового масла кімнатної температури, 3 яйця, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ст. л. амаретто або 1 ч. л. мигдального екстракту (якщо немає - можна не використовувати), 150 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. солі, 2 середніх кислих яблука, 2 невеликі груші, невелика жменя винограду, сік половини лимона.


М'ясо з яблуками

— 14 листопада 2012 —

Корейка свиняча - 2 скиби, яблуко велике та соковите - 1 шт., 1 цибулина, 1 ч. л. гірчиці, чебрець, суміш білого, червоного та чорного перцю, пастернаку, сушеного часнику і паприки, сіль.

Для маринаду: 2 ст. л. маслинової олії, 80 мл білого бальзамічного оцту, 2 зубочки часнику, 2 ч. л. чебрецю.

Суп-пюре: кілька швидких рецептів

— 14 листопада 2012 —

Суп-пюре - це густий суп, приготовлений з протертих овочів, круп, м'яса, птаха або риби. Ця страва одночасно дієтична і дуже смачна: навіть якщо ви не любите перше, від супу-пюре навряд чи відмовитеся.


Оладки осінні

— 7 листопада 2012 —

1/3 невеликого качана капусти, 2 середніх моркви, 1 велика цибулина, 1 болгарський перець, 3 яйця, 2 ст. л. крохмалю, зелена цибуля, рослинна олія, сіль, перець - за смаком.


Курка в гірчиці

— 7 листопада 2012 —

2 курячих стегенця, 1ст. л. негострої гірчиці, 1 зубочок часнику, 1 помідор, 1 цибулина, перець горошком, сіль, рослинна олія.


Тут сирний дух, тут сиром пахне

— 7 листопада 2012 —

Дуже часто в кулінарних рецептах можна зустріти такі італійські сири, як моцарелла, рикотта, маскарпоне. Останнім часом вони з'явилися на поличках наших магазинів, але їхня ціна не завжди є доступною. Давайте спробуємо приготувати ці популярні сири в домашніх умовах. Тим більше, що це не так вже і складно.


Куряча пастрома з паприкою та медом

— 31 жовтня 2012 —

1 куряча грудка, 1 ст. л. солодкої паприки, 1/4 ч. л. мускатного горіха, 2 ст. л. маслинової олії, 1 ч. л. роздавленого часнику, 1 ч. л. меду, сіль.


Заготівка з перцю для салатів

— 31 жовтня 2012 —

Два болгарських перці, 2 дес. л. білого винного оцту, 2 дес. л. маслинової олії, сіль, перець, сухий базилік або майоран (0,5 ч. л.).


Токань (яловичина, тушкована по-угорськи)

— 31 жовтня 2012 —

Це дуже смачний варіант тушкованого м'яса. Яловичина виходить дуже м'якою, ніжною та ароматною. Страва дуже проста у готуванні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс