Кулінарія

Американський гарбузовий пиріг

— 10 жовтня 2012 —

Для тіста: 210 г борошна, 150 г вершкового масла, 1/4 ч. л. солі, 3 ст. л. крижаної води.

Для начинки: 450 г гарбузового пюре, 150 г цукру, 3 яйця, 1 банка згущеного молока (400 г), 1 ч. л. меленої кориці, 1/2 ч. л. солі, 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха, 1/4 ч. л.меленої гвоздики, 1/4 ч. л. меленого сухого імбиру.

Сирні гужери

— 10 жовтня 2012 —

250 мл молока, 100 г вершкового масла, 160 г борошна, 1 ч. л. солі, 1/2 ч.л. меленого чорного перцю, 4 яйця, 160 г напівтвердого сиру (наприклад, гауди або «Російського»).


Готуємо смачні паштети

— 3 жовтня 2012 —

З найрізноманітніших продуктів: м'яса, риби, овочів, сиру можна приготувати смачні паштети. На основі 2-3 рецептів можна «скласти»  дуже багато варіантів паштету. Їх можна використовувати як самостійну страву, або як начинку для пирогів і пиріжків.  Різноманітні паштети, густі та смачні - чудовий продукт для бутербродів всіх видів. І ще - домашні паштети, приготовлені з натуральних продуктів,  за смаком не йдуть ні в яке порівняння з магазинними. Готувати їх не важко, просто потрібні терпіння та акуратність. У чому ви і самі переконаєтеся, спробувавши приготувати страви за наступними рецептами.


Бігос

— 3 жовтня 2012 —

1 кг квашеної капусти, 500 г свіжої капусти, 1 велика цибулина, 1 кг копченостей - грудинка, окіст, ковбаски і т.д., 250 мл томатного соку, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Гречана каша з грибами

— 3 жовтня 2012 —

2 скл. гречки, 1 скл. сушених грибів, 3,5 скл. води, 50 мл жирних вершків або сметани, 1 велика цибулина, 2 яйця, 2 зубочки часнику, кілька гілочок петрушки, вершкове масло, сіль.


Випічка з дарунками осені

— 26 вересня 2012 —

У холодну пору так хочеться, щоб вдома витали аромати випічки. І потім сісти всією родиною за стіл, заварити чай та їсти пироги... Давайте разом спечемо ароматне диво, тим більше що корисних і нескладних начинок зараз предостатньо.


Котлети із курки з гарбузом

— 26 вересня 2012 —

Ніжні корисні котлетки з гарбузом, дуже осінній рецепт. 


Яловичина в темному пиві

— 26 вересня 2012 —

1 кг яловичих порібнин або грудинки, 1 скл. квасолі, 0,5 л темного пива, рослинна олія, 2 зубочки часнику, 1 велика цибулина, 1 черешок селери, 2 лаврових листочка, борошно, 1/2 ч. л. меленого коріандру, 1 ч. л. солодкої паприки, чорний перець, сіль, зелень для прикраси.


Оселедець з авокадо

— 26 вересня 2012 —

Великий авокадо - 2 шт., слабосолоний оселедець - 2 шт. (4 філе), малосольний огірочок - 1 шт. (можна без нього), пучок кропу, натуральний йогурт (можна замінити нежирною сметаною), гірчиця - за смаком.


Швидкі сніданки

— 19 вересня 2012 —

Для більшості з нас будь-який день починається з простого і у той же самий час складного питання. Що приготувати на сніданок? Звичайно, можна обійтися чашкою кави та простим бутербродом з сиром або ковбасою, можна з'їсти тарілку зернових пластівців, заливши їх молоком. І те і інше наситить наш шлунок і дасть нам можливість так-сяк, але прожити до обіду або ланча. І все-таки такий сніданок не додасть нам гарного настрою і навряд чи зробить наше життя яскравішим.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс