Кулінарія

Салат з курки із сиром

— 6 січня 2016 —

Куряче копчене стегенце - 1 шт. або 400 г копченої курячої грудинкии, куряче яйце - 2 шт., кукурудза солодка консервована - 150 г, твердий сир - 130 г, майонез - 200 г, томати середньої величини - 2 шт., часник - 2 зубки, зелень: кріп - 2 гілочки, сіль і чорний мелений перець - по одній щіпці.


Морозиво з мандарин

— 6 січня 2016 —

400 мл сметани 20%; 1 банка згущеного молока (вершків); 8 шт. мандаринів.


Маковий рулет

— 6 січня 2016 —

300 г борошна, 1/2 скл. молока, 20-30 г дріжджів, 2-3 жовтки, 100 г цукру, 2 ст. л. вершкового масла, 1/2 ч. л. солі.
Для начинки: 200 г маку, 100 г цукру, 1 білок, 1 ст. л. манної крупи, ванілін.


Щедрий вечір: готуємо новорічний стіл

— 6 січня 2016 —

Щоб рік був багатим, святковий стіл має бути щедрим - чим більше вишуканих страв приготує господарка, тим вдалішим видасться для її родини рік. У щедрий вечір подавали безліч м'ясних, круп'яних і борошняних страв, варили компоти, узвари, киселі, пекли пироги з різною начинкою.


Коржики «Молочні» за Дст

— 28 грудня 2015 —

Масло вершкове (кімнатної температури) - 95 г, цукор - 200 г, яйце - 1 шт., молоко - 75 г, ванільний цукор - 5 г, розпушувач - 4 г, сода - 2 г, борошно - 400 г.


Салат «Новорічна куля»

— 28 грудня 2015 —

Крабові палички - упаковка, яблуко, зелена цибуля, три яйця, трохи кропу, 100 г сиру, майонез.


Качка в апельсиновому соусі

— 28 грудня 2015 —

Качка, 4 апельсини, чорний мелений перець, сіль, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки білого винного оцту, 40 г вершкового масла, зелень.


Картопля запечена з грибами

— 28 грудня 2015 —

Картопля - 5 шт., гливи - 100 г, по 1 пучку зелені петрушки, кропу та кинзи, сіль, перець чорний мелений - за смаком, маслинова олія.


Новорічний стіл для Вогненної Мавпи

— 28 грудня 2015 —

Новий рік - це не тільки веселе свято, але й привід для багатого застілля. І дійсно, жодне з наших свят не супроводжується такою кількістю випитого і з'їденого, як Новий рік. Багато господарок уже ламають голову над тим, як прикрасити новорічний стіл. Хочеться, як завжди, здивувати своїх близьких, порадувати їх кулінарними вишуканостями, а заодно й догодити господарці року - Червоній Вогненній Мавпі. Так що ж припаде до смаку заморській гості?


Запіканка по-селянськи

— 17 грудня 2015 —

Куряче серце - 500 г, картопля - 6 шт., цибуля - 1 головка, гриби - 6 шт., сир моцарела - 300 г, кріп, петрушка, яйце куряче - 3 шт., сметана - 2 ст. л., масло вершкове - 25 г, олія маслинова - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс