Кулінарія

Шоколадний кекс із вишнею

— 26 червня 2013 —

150 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 2 ч. л. ванільного цукру, 3 яйця, 100 г темного шоколаду, 50 мл молока, 200 г борошна, 2 ч. л. розпушувача, 250-500 г (залежить від того на скільки ягідного смаку кексу ви хочете) свіжої або замороженої вишні без кісточок (або інших ягід).


Молода картопля

— 26 червня 2013 —

Молода картопля, тільки що викопана із землі, просто приготовлена, вона багата вітаміном С і у ній мало жирів, так що будемо думати про літо та їсти ці прості й привабливі страви з картоплі.


Куряче філе в беконі й сухарях

— 26 червня 2013 —

4-5 курячих філе, 200-250 г бекону, 150 г панірувальних сухарів, 50 г тертого пармезану, 3 ст. л. борошна, 2 яйця, сіль і мелений перець - за смаком.


Киш з кукурудзою і помідорами

— 26 червня 2013 —

Для тіста: 260 г борошна, 170 г вершкового масла, 80 мл крижаної води, 1/2 ч. л. солі.
Для начинки й заливання: 300 г сливових помідорів (або інших м'ясистих), 250 г кукурудзи з банки або замороженої, 100 г сиру типу "Російського", 6 ст. л. борошна, 10 яєць, 2 скл. молока, 2 скл. сметани (жирність не менше 20%), 2 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ст. л. свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сухого).


Курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді

— 19 червня 2013 —

12 курячих гомілок, 4 ст. ложки готової гірчиці, 4 ст. л. рідкого меду, 4 ст. л. рослинної олії або розтопленого вершкового масла, сік половини лимона, 1 ст. л. меленої солодкої паприки, сіль - за смаком.


Грецький салат

— 19 червня 2013 —

1-2 огірки (залежно від їхнього розміру), 3 середніх помідори, 1 середня цибулина, 2 солодких перці, 100 г маслин без кісточки, 200 г сиру фета, сіль, перець - за смаком, маслинова олія.


Пиріг «Ранкова роса»

— 19 червня 2013 —

200 г маргарину, 150 г цукру, 3 яйця, 150 г сметани, 3 ст. л. молока, 2 скл. борошна (300 г), 1 пакетик розпушувача (10 г), 2 ст. л. какао; 
для кульок: 200 г сиру, 3 ст. л. цукру, 1 жовток, 5-6 ст. л. кокосової стружки;
для крему: 2 скл. молока, 1 яйце, 150 г цукру, 2 ст. л. борошна без гірки, ванілін.


Домашнє морозиво. Особливості приготування

— 19 червня 2013 —

Багато кому може здатися, що приготування морозива в домашніх умовах завдання важке та навіть непосильне, потребуюче занадто багато часу й уваги, а результат праці непередбачений. Повірте, це зовсім не так.


Мисливська булка

— 19 червня 2013 —

1 довгий (французький) батон, 2 ст. л. м'якого вершкового масла, 2 варені яйця, 2 філе анчоуса, 1 ч. л. маслинової олії, 100 г ементальського сиру (або едам, гауда), 100 г вареної шинки, 100 г салямі (або копченої ковбаси), 2 корнішони, сіль, перець.


Пончики з джемом

— 19 червня 2013 —

2 ст. л. сухих дріжджів, 120 мл теплої води (не тепліше 45°С), 60 г цукру, 350 г борошна, 2 яйця, 50 г розм'якшеного вершкового масла, 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха, 1 ч. л. солі, 500 мл рослинної олії для смаження, цукрова пудра або дрібний цукор для посипання, джем для наповнення пончиків.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс