Кулінарія

Смажений сулугуні в сирному паніруванні

— 6 червня 2016 —

750 г сулугуні, 1 чашка білих панірувальних сухарів, 30 г твердого терткового сиру (пармезан, грана падано, джугас і їм подібні), 1 ч. л. солодкої меленої паприки, 
1/4 ч. л. меленого перцю чилі, 1 ч. л. солі, 2 яйця, 2 ст. л. борошна, рослинна олія.


Карасі в томаті

— 6 червня 2016 —

Карасі - 1,2 кг (5 шт.), цибуля ріпчаста - 3 шт., морква - 3 шт., кабачок - 1 шт. (за бажанням), томатна паста - 4 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, лавровий лист - 2 шт., перець запашний -  8-10 шт., олія рослинна, часник - 1 головка.


Загадковий напій: вино з кульбаб з апельсином

— 6 червня 2016 —

Загадковий і такий привабливий напій, оспіваний самим Реєм Бредбері, готується досить просто.


Готуємо страви з черешнею

— 6 червня 2016 —

Готуємо страви з черешнею


Біляші

— 25 травня 2016 —

Тісто: 3 скл. борошна, 1 скл. води, 25 г живих дріжджів, 3 ч. л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 3-5 ст. л. рослинної олії.
Начинка: 300 г фаршу, 1 велика цибулина.


Шашлик з курки в духовці

— 25 травня 2016 —

Філе курки - 2 шт., рослинна олія - 2 ст. л., часник - 2 зубки, цукор - 1 ст. л., коріандр - 1 ст. л. (сухий або свіжий), соєвий соус - 1 ст. л., перець чилі, сіль - за смаком.


Салат "Червона шапочка"

— 25 травня 2016 —

Курка варена - 150 г, перець солодкий - 1 шт., капуста пекінська (або будь-який листяний салат) - 150 г, яйце вкруту - 1 шт., консервований зелений горошок - 2 ст. л., помідори - 150 г, кріп - кілька гілочок, майонез - 5 ст. л., сіль - за смаком.  


Консервуємо зелений горошок

— 25 травня 2016 —

Горошок, приготовлений у домашніх умовах, з вирощеного своїми руками врожаю, вигідно відрізняється від магазинних побратимів.


Як заморозити зелень на зиму

— 25 травня 2016 —

Виявляється, зелень можна не тільки сушити, але й заморожувати, засолювати. Другий варіант більш складний, і не факт, що результат вам сподобається, а от із заморозкою проблем бути не повинно. Якщо ви все правильно зробите, узимку зможете побалувати себе гарячим супом з ароматною зеленню, майже як із грядки.


Курка в маринаді по-грецьки

— 18 травня 2016 —

Йогурт - 1 скл., курка (ніжки, крильця, стегна) - 2 кг, лимон - 1 шт., маслинова олія - 2 ст. л., орегано сухе - 1/2 ст. л., перець чорний мелений - за смаком, петрушка свіжа - 1/4 пучка, сіль - 1/2 ч. л., часник - 2 зубки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс