Кулінарія

Пряниковий пиріг

— 14 серпня 2014 —

1 склянка меду, 114-125 г вершкового масла, 3 яйця, 2,5 склянки борошна, 1/2 ч. л. харчової соди, 1/2 ч. л. меленого сушеного імбиру, 1/2 ч. л. меленого кардамону, 1/2 ч. л. меленої кориці, 1/8 ч. л. запашного перцю, 1/8 ч. л. меленої гвоздики, 1/8 ч. л. меленого анісу (бад’яну) (спеції можна використовувати не всі, а за бажанням, інакше буде дуже пряний смак), 1/2-1 ч. л. меленої лимонної або апельсинової цедри (за бажанням), щіпка солі.
Для глазурі: 1 склянка цукру, 1/2 склянки води.


Яблука в карамелі

— 14 серпня 2014 —

180 г борошна, 1 яйце, 2 яблука, 400 мл рослинної олії, 35 мл кунжутної олії, 175 г цукру, 20 г кунжуту.


Наступила яблучна пора

— 14 серпня 2014 —

Ось уже й серпень за вікном. А з його приходом на наших столах з'являються апетитні яблука.


Помідори із сиром і часником

— 6 серпня 2014 —

100 г сиру, 2 ст. л. сметани, 50 г свіжого огірка, 50 г свіжого болгарського червоного перцю, 1 зубок часнику, 1 великий помідор, зелень кропу.


Курячі грудинки по - східному

— 6 серпня 2014 —

Курка (грудинки) - 500 г, соєвий соус (солоний) - 4 ст. л., мед - 2 -3 ст. л., олія рослинна (небагато), часник - 3-4 зубки, перець чорний мелений, каррі, імбир мелений.


Закрита піца кальцоне з овочами

— 6 серпня 2014 —

Борошно пшеничне - 500 г, дріжджі сухі швидкодіючі - 5 г, сіль - 1/2 ч. л., маслинова олія - 90 мл, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник часточки - 3 шт., кабачки - 800 г, томати у власному соку - 800 г, базилік свіжий зелений - 30 г, каперси - 15 г, моцарела - 100 г.


Заготівлі на зиму: готуємо аджику

— 6 серпня 2014 —

Заготівлі на зиму: готуємо аджику


П'ять рецептів домашнього лимонаду

— 6 серпня 2014 —

П'ять рецептів домашнього лимонаду


Домашній плавлений сир

— 30 липня 2014 —

400 г сиру, 50 г вершкового масла, 1 яйце, 1 чайна ложка соди, сіль, спеції - за смаком.


Ніжна та смачна картопля «Романоф»

— 30 липня 2014 —

Очищена і натерта на великій тертці (дрібно нарізана) картопля - 1 кг, дрібно нарізана цибуля - 1 шт., тертий сир чедер - 300 г, сметана - 1,5 склянки, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс