Кулінарія

Курка по-азіатськи

— 4 липня 2012 —

500 г курячого філе; 1 цибулина; 2 болгарських перці; 1 морквина; азіатський кисло-солодкий соус  - 1 пачка, рослинна олія, сіль -  за смаком.


Картопляна запіканка з грибами

— 4 липня 2012 —

1,5 кг картоплі; 1 кг свіжих печериць або інших грибів; 100 г вершкового масла; 3 великі цибулини; 1 куряче яйце; 150 мл молока; 200 г твердого сиру; рослинна рафінована олія, панірувальні сухарі або борошно; кріп, петрушка, сіль, зелена пір'яста цибуля і сметана. 


Сунично-банановий кекс

— 26 червня 2012 —

3 стиглих банани, 200 г полуниці, 120 г розтопленого вершкового масла, 200 г цукру, 2 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. соди, 300 г борошна


Свинина, тушкована з солодким перцем

— 26 червня 2012 —

800 г свинини (окіст або лопатка), 2 середні цибулини, 3 великих солодких перці (500 г у сумі в очищеному стані), 800 г томатів у власному соку, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Сиров’ялені курячі грудки

— 26 червня 2012 —

Курячі грудки; сіль крупна; спеції; портвейн - 1/4 склянки.


Курячі наггетси з соусом з вершкового сиру

— 20 червня 2012 —

4 великих філе курячих грудок, 2 яйця, 1/2 ч.л. гранульованого сухого часнику (можна використати натертий звичайний, близько 4 зубочків), 200 г борошна, 1 ч.л. з гіркою розпушувача, сіль і мелений чорний перець - за смаком, рослинна олія для смаження, близько 400 мл.

Для соусу: 120 г вершкового сиру, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 2 ст. л. сметани, 3 зубочки часнику, сіль - за смаком.

Пиріг з вишнею і заварним кремом

— 20 червня 2012 —

Для бісквіта: 250 г вершкового масла кімнатної температури, 170 г цукру, 4 яйця, 250 г борошна, 1 ч. л. розпушувача.

Для крему: 1 ст. л. картопляного крохмалю, 120 г цукру, 2 яйця, 750 мл молока, 600 г сметани (20-30%), 300 г вишні без кісточок.

Картопля по-селянськи за 15 хвилин

— 13 червня 2012 —

Картопля з тонкою шкіркою (краще молода), шматочок сала, сіль, приправи - за смаком.


Кебаб з баклажанами

— 13 червня 2012 —

0,5 кг фаршу, 1 велика цибулина, м'якоть білого хліба, сіль, перець, 3-4 баклажани, 3 помідори, томатна паста, вода, зубочистки.


Курка барбекю

— 13 червня 2012 —

Куряче стегно - 460 г, кетчуп - 20 г, сіль - за смаком, перець чорний - за смаком, квасоля стручкова заморожена та помідори на гарнір.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс