Кулінарія

Бразильський шоколадний торт «Brigadeiro»

— 29 жовтня 2014 —

Мабуть, найвідоміший бразильський торт, що представлений практично у всіх місцевих кондитерських, а також дуже популярний у домашній кулінарії, серед звичайних домогосподарок.


Квашення капусти

— 29 жовтня 2014 —

Квашена капуста - це не просто традиційна закуска або компонент багатьох страв на нашому столі, але й природний лікар. Вона містить вітаміни С і К, вітаміни групи В, калій, залізо та багато інших корисних речовин.


Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре

— 22 жовтня 2014 —

Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре


Як маринувати часник на зиму

— 22 жовтня 2014 —

Часник маринований - смачна й ароматна закуска, особливо якщо ви любитель чого-небудь гостренького. А ще це прекрасний спосіб зберегти врожай, особливо якщо він був щедрим.


Фаршировані курячі рулетики

— 22 жовтня 2014 —

Відбиваємо куряче філе (у цьому випадку червоне куряче м'ясо), трохи солимо, перчимо.


Салат «Хмарка»

— 22 жовтня 2014 —

Куряче філе - 400 г, яйця - 3 шт., огірки свіжі - 2 шт., яблуко - 1 шт., сир - 150 г, майонез - 300 г, сіль - за смаком, кріп - пучок.


Чебуреки з картоплею і сиром

— 22 жовтня 2014 —

Для тіста: 300 г кефіру, 2 ст. л. сметани, 100 г вершкового масла або маргарину (розтопити), 2 яйця, 1/2 ч. л. солі, 800-900 г борошна.
Начинка: близько 1 кг картоплі, шматочок вершкового масла, 100-150 г твердого сиру, пучок кропу, сіль, перець - за смаком.


Курка стир-фрай з кисло-солодким соусом

— 22 жовтня 2014 —

800 г курячого філе, 2 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю, 2 солодких перці, 2 ст. л. дрібно нарубаного імбиру, 1/2 невеликого ананаса (близько 350 г у чистому вигляді).
Для соусу: 2 ст. л. рисового або яблучного оцту, 6 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. цукру.


Печінка з овочами та вершками

— 15 жовтня 2014 —

Печінка яловича - 600 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, морквина - 1 шт., сметана - 3 ст. л., вершки 10% - 100 г, борошно, сушений кріп, сіль, приправи - за смаком.


Лимонний пиріг з меренгою

— 15 жовтня 2014 —

Тісто: 1 3/4 скл. борошна, 125 г вершкового масла, 1/2 ч. л. солі, 1 жовток, 3 ст. л. крижаної води.
Начинка й меренга: 1 скл. цукру, 2 ст. л. борошна, 3 ст. л. крохмалю, 1/4 ч. л. солі, 1 1/2 склянки води, 2 лимони (зняти цедру на дрібній тертці й вичавити сік), 2 ст. л. вершкового масла, 4 яєчних жовтки, 5 яєчних білків, 6 ст. л. цукру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс