Кулінарія

Заварні булочки з беконом і зеленню

— 5 вересня 2012 —

250 мл води, 60 г вершкового масла, 1/2 ч. ложки солі, 160 г борошна, 3 великі яйця, 80 г бекону або шинки, 50 г пармезану або аналогічного твердого сиру, маленький пучок базиліку.


Такі різні східні коржі...

— 29 серпня 2012 —

Пропонуємо любителям східної випічки 3 рецепти коржів з різних національних кухонь: індійської, узбецької та грецької.


Базилікове картопляне пюре

— 29 серпня 2012 —

Як би не лаяли картоплю в дієтичному плані, від цього вона менш смачною не стане. Ну які, скажіть, котлети без картопляного пюре? А смажена рибка? А м'ясо з якою-небудь підливою? Пропонуємо вам варіант картопляного гарніру - пюре з додаванням базиліку. Дуже ароматне, смачне і гарне 


«Трояндовий букет» з картопляною начинкою

— 29 серпня 2012 —

Для тіста: 1 яйце, 2/3 склянки води, 1/2 ч. л. солі, 1 ч. л. майонезу, борошно - до одержання еластичної консистенції тіста. Для картопляної начинки:  картопля, цибуля ріпчаста, вершкове масло, сіль, приправи за смаком (мелений перець, мускатний горіх, різні сушені пряні трави). Для фарбування: томатна паста або кетчуп.


Незвичайні страви з картоплі

— 22 серпня 2012 —

24 серпня 1853 американець (а хто ж ще!) Джордж Крам винайшов закуску, яку ми всі обов’язково засуджуємо, але багато хто з вас все-таки почувають до неї деяку слабкість - картопляні чіпси. Часто ми ставимося до картоплі, як усього лише до одного з компонентів або гарніру, але давайте спробуємо сьогодні вивести її на перший план.


Салат із помідорів з фетою і базиліком

— 22 серпня 2012 —

4 середніх стиглих помідори, салату на ваш смак, 1 маленька червона салатна цибулина, 100 г фети.

Для заправлення: 4 ст. л. маслинової олії, невеликий пучок зеленого базиліку, 2 зубочки часнику, 1 ч. л. червоного винного оцту, сіль - за смаком.

Свинина по-кубинськи

— 22 серпня 2012 —

Свиняча вирізка - близько 0,5 кг, сік лайма - з 1 шт., маслинова олія - 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., червоний перець - 1 щіпка, часник - роздавити 1 зубочок.


Циганський шніцель

— 22 серпня 2012 —

Сир твердий - 200 г, шинка - 100 г, яйця - 2 шт., борошно для панірування.


Ескабече по-перуанськи

— 15 серпня 2012 —

Риба - 450-500 г, будь-яка, за смаком. Можна готувати рибу цілою, а можна шматками. Борошно - для панірування, часник - 3-5 зубочків, цибуля червона - 2 шт., морква - 1 шт., маслинова олія - 100 мл, винний оцет - 300 мл, цукор - 1/2 ч. л., лавровий лист - 2-3 шт., сіль, гострий перець, розмарин, чебрець, зіра - за смаком.


Курячі гомілки в мішечку

— 15 серпня 2012 —

Гомілка куряча - 6 шт., листкове тісто - 500 г, печериці - 300 г, баклажани - 300 г, цибуля - 100 г, сіль, перець - за смаком, рослинна олія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс